Yılmazhan sonuçtan çok memnun

Bella Maison İnternet Ve Mağaza Fiyat Farkı Sorunu!

11 Aralık 2024 20:10
Yılmazhan'ın Teşekkür Mesajı
“Sezen hanıma konuyla ilgilendiği için teşekkür ederim. Üzerinden bir yıl geçse de açıklama yapıp markanın sorumluluk alması mutlu etti.”

Mağazada bize internet fiyatlarında fark olursa mağazada eşliyoruz dediler. Böyle söyledikleri için o anda kontrol etmeden alışverişimizi yaptık. Kız arkadaşım sonrasında aynı ürünlerin web sitesinde daha ucuza satıldığını fark etmiş. Müşteri hizmetlerini aradığımızda fiyat farkı olabileceğini, dilersek mağazaya ürünleri geri götürüp iade edebileceğimizi, sonra webden sipariş verebileceğimizi söylediler. Koca koliyi mağazaya geri taşımamızı istiyorlar ki benim beğenerek aldığım ürünü iade etme gibi bir talebim de yok. Müşteri memnuniyeti için aradaki farkın indirim kodu ya da bedelsiz ürün gönderimi olarak telafisini bekliyorum.

Müşteri hizmetlerini arayıp şikayeti bildirdiğimde iletileceği söylendi fakat herhangi bir dönüş alamadık. Uzun lafın kısası, satış sonrası destek olmayan, mağazada verilen vaatlerin tutarsız olduğu bir firma.

11 Aralık 2024 20:14 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Alışveriş deneyiminizi en iyi hale getirmek adına sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. En içten sevgi ve saygılarımızla,

13 Aralık 2024 21:54

Bilgilendirmediniz.

17 Aralık 2024 00:20

Tenezzül edip aramadılar bile müşteri hizmetleri bulunmayan firma.

24 Aralık 2025 17:39

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 17:50
Bella Maison Geç Teslimat Ve Ürün İptali Sorunu
Bella Maison Geç Teslimat Ve Ürün İptali Sorunu
Zafer sonuçtan memnun

02 Ocak 2025 18:17
Furkan sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2025 10:50
"Sezen Hanim in tatli dili ve hediyesi sayesinde tekrar beni kazandınız, teşekkürler"

04 Ağustos 2025 20:59

13 Kasım 2024 23:16