Osman sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 19:23

Yaklaşık 6 ay önce Bed-Line Forum Ankara'dan Bed-Line Elegante marka yatak aldım. Eski yatağımda çökme yaşadığım için rahatsızdım. Kendilerine bundan bahsederek bana uygun olan yatağı önerdiler. Hiçbir sorun yaşamayacağımızı söyledi Ö*** Bey. Hatta kendi numarasını bile verdi ve bir sorun yaşarsak çekinmeden arayabileceğimizi söyledi. Daha sonra kendisini arayarak ve mail oluşturarak fabrikaya şikayetimizi bildirdik.

Forum Ankara'daki Ö*** Bey ile telefonla irtibata geçerek mail oluşturduk, fakat fabrikadan aramadılar. Bunun üzerine 8-10 kere ben aradım. Zor bela fabrika ile irtibata geçtik, müşteri hizmetlerinde telefonlarına bakmadılar. Daha sonra 2-3 kere aramalarında bana gece saat 11.00'de veya 10.00'da geleceklerini söylediler. Bu saatte uygun olmadığımı ileterek zor bela 1 ay veya 1,5 ay sonra, 19 Kasım 2024 tarihinde saat 16.00'da yatağa fabrikadan personelleri bakarak inceledi.

Eski yatağım gibi bu yatağımda da çökme olduğunu belirttim. Fabrika personeli, teknik servisteki arkadaşlar inceledi ve yatağımı alıp götürdüler. Üç dört gün içinde bana bilgi vereceklerini söylediler. Şu anda 29 Kasım 2024 ve üzerinden 10 gün geçmesine rağmen yatağımdan ne haber var ne de arayan müşteri hizmetleri var. Müşteri hizmetleri numarasını arıyorum, cevap vermiyorlar. Bu kadar ilgisiz, alakasız ve malının arkasında durmayan bir işletme daha hiç görmedim.

Kanepelerde yatıyoruz, sürünüyoruz.

Osman
Osman
02 Mart 2025 15:16

22/aralık/2024 günü Forum Ankara ö*** Bey'e bu mesajı atmıştım... O günden bugüne dönüş olmadı, bu saatten sonrada olmaz sanırsam... Fabrikanız yanmış sosyal medyadan duydum, ama bana yaptığınızı her müşterinize yapıyorsanız, Cenab-ı Mevla bir hesabı vardır... Ben haber gelmeyince sizin için *eyvallah* dedim ve çok üzüldüm... Bugün ise görüyorum *Allah* benim yanımda, *Eyvah* sizin... Çok şükür can kaybı yok... Siz bu şekilde ticaret yapmaya devam ederseniz, ekmeğe muhtaç olursunuz... Mail ve yazışmalarım aşşa daki gibidir... Ramazan'ın ilk gününde böyle bir şey yasanması sizce tesadüf mü yoksa *tevafuk* mu ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ Merhaba ö***bey kolay gelsin... Ben yaklaşık 11 ay önce yatak aldım... 12/23 Bundan rahatsızlığımı size yaklaşık 9 ay sonra yatağımda çökme olduğunu servis talebi ulaştırmıştım... 09/24 Talebin üzerinden yaklaşık 1 ay sonra servise sizin maile karşılık dönmediler, ben zor bela ben müşteri hizmetleri numarasından ulaştım. 10/24 Bana geleceklerini servis kaydımızın acık olduklarını söylediler... Ve sonunda 19/11/2024 günü çökmenin olduğunu ve fabrikaya bakılıp bana 10 iş günü içinde dönüleceği söylendi... 19/11/2024 salı günü alınan yatak sonucu biz kanepelerde yattık, bize on iş gününde teslim edileceği söylendi. *10 gün sonra müşteri hizmetlerini defalarca aramama karsılık 25 veya 30 kere aradım ve sonu da ulaştım, kumaş yok bekliyoruz, dikilecek bakıldı işlem yapıldı kaz tüyü azaldı gibi şeyler söylendi... Ne yapıldığı halkında bu karar bilgi aldım gelen arkadaşlar size bilgi verecekler dedi,07/12/24 cumartesi günü gelen arkadaşlara sordum biz bilmiyoruz dediler. Bırakıp gittiler...* Sadece 10,15 günde 1 kere 🔃yatak'gı çevirmemizi söylediler🔃, ama yatak 10 gün olmadan bir öncekinden daha çok çökme, yumuşama yaşadık... Ve gittiğinde ki halinden daha köyü duruma geldi... Şimdi çökme + yatak yayılmaya başladı yanlardan... Yani 19/11 tarihinde alınan yatağımız yaklaşık 19 gün sonra bize teslim edildi... 14 kullandığınız yatak eski halinden daha kötü olmuş... Ben yatağı iade edip yeni yatak farklı bir model daha iyisi veya para iadesi talep ediyorum... Bu konu hallında bana yardımcı olursanız sevinirim... Kolay gelsin iyi çalışmalar...

Demir sonuçtan hiç memnun değil

Bed-Line Yatakta Çökme Ve Garanti Süresi Mağduriyeti

02 Ekim 2025 01:55
Bed-Line Yatakta Çökme Ve Garanti Süresi Mağduriyeti
İbrahim sonuçtan çok memnun

11 Haziran 2024 10:48
"Fulya Hanım'a ilgili ve yardımları için sonsuz teşekkürler."
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Forum AVM Lova Yatak

10 Mayıs 2024 01:53
Ankara Forum AVM Lova Yatak
Emre sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 01:25

Deniz