BDDK Kredi Kartımdan İzinsiz Çekim Yapıldı Ve Banka Destek Vermiyor!

Umut
28 Eylül 2024 09:23

QNB Finansbank tarafından mağdur ediliyorum. BDDK desteğinizi bekliyorum. 25 Eylül tarihinde akşam saatlerinde başlayarak aralıklı olarak 6 işlem 5000 TL tutarında olmak üzere toplamda 30000 TL kredi kartımdan çekim yapıldı. Geç saat olduğundan uyuduğum anda yapılan çekimlere çekimler yapılırken uyanıp direkt bankayı arayarak müdahale ettim ancak kayıp çalıntı hattındaki arkadaş harcama itirazı için 48 saat geçmesi gerektiğini iletti. Provizyonda olan işleme direkt müdahale edilmesini istediğimden QNB Finansbank sosyal medya ekibine yazdım. Twitter üzerinden ve kendileri direkt arayıp kayıt oluşturdular. Size de aynı anda şikayet oluşturdum ancak şikayetime QNB Finansbank SMS ve şifre ile işlem olduğundan başarısız oldu diyerek destek olmuyor. 6 kez arka arkaya yapılan çekimde tuhaflık olduğunu fark edip alarm üretmeyen bu banka normalde 2 kez aynı işlemi yaparken fraud olarak değerlendirip alarm üretirken benim işlemlerimde müdahale etmeyi bırakın yanıltıcıların yanında olacak. Tüm bankalar işin önlemimi aldım bilgilerim çalınmış durumda ve kartımdan çekilen 30k konusunda mağdurum. Hırsızların haklı benim suçlu olduğumu iddia edecek utanmasa QNB Finansbank. Müşteri hizmetlerinde ya da bir yetkiliden destek alamıyorum ve nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum. Konu hakkında destek ve mağduriyetimin giderilmesi için sizden yarım bekliyorum.

Merhaba sorununuz çözüldü mü Bende aynı sorunu yaşadım 180 bin çekim yaptılar

Müfit

BDDK iç bir şekilde ilgilenmiyor QNB Finansbank ezaplarım boşaltıldı BDDK ya şikayet bulundum ama erseferinde dosya kapatıldı banka iç bir şekilde sorumluluğu kabul etmiyor bu ülkede adalet yok

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

BDDK Onayım Olmadan Kredi Kartımdan Yüksek Tutar Çekildi, Banka Sorumluluğunu Yerine Getirmiyor

İrfan
24 Temmuz 2025 19:21
bddk-onayim-olmadan-kredi-kartimdan-yuksek-tutar-cekildi-banka-sorumlulugunu-yerine-getirmiyor-2.jpg
bddk-onayim-olmadan-kredi-kartimdan-yuksek-tutar-cekildi-banka-sorumlulugunu-yerine-getirmiyor-1.jpg

Yılmaz
11 Kasım 2024 18:35