Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Organizasyon Ücretine El Koyma Hakkı Kötüye Kullanma

Gökçe
22 Ocak 2024 16:25

Merhaba yapı tasarruf şirketlerine verilen organizasyon ücreti kesme hakkı müşterinin elini kolunu bağlıyor. BDDK sistem değiştirme talimatı verdiği halde şirketlere Eminevim 2. Üyeliğimde sistem değişikliği hakkım kullandırılmadığı için sistemden çıkış yaptım. Müşteri memnuniyet merkezi tarafından aranıp organizasyon ücretinin yarısının iade edileceği söylendi. Fakat oda yansıtılmadı. İlk üyeliğimde şirketin kendi cebine para girmesi için hiç alakası olmayan şeylere sigorta yapılmış. 1 senedir. Şirketin sigorta birimine ulaşıp da bu hatayı düzelttiremiyorum. Bir de üstüne organizasyon ücretim yeniyor haksız yere ne zaman BDDK gerçekten müdahale edecek. CİMER'e mi şikayet edelim. Kalite standartları gereği kayıt altına alınan ses kaydının dinlenip organizasyon ücretinin yarısının hesabıma yansıtılmasını ve sigorta poliçesinin düzeltilmesini ve sonunda kalan borcumu kapatıp emin evimden kurtulmak istiyorum.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Sözleşme Dışı Talepler

Ramazan