Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Denizbank'ı Hiç Denetlemiyorsunuz

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Denizbank'ı Hiç Denetlemiyorsunuz
Burak
05 Temmuz 2024 16:25

11 Haziran'da Denizbank üzerinden 195 bin TL'lik harcama itirazında bulundum. İtiraz dilekçesi ve firma ile aramızdaki sözleşmeyi imzalı kaşeli sundum ama Denizbank, işleme almadan karşı firmalardan belge talep etmeden itirazımı olumsuz sonuçlandırdı. Bunu yapmaktaki amaçları faizler yüksek; benim itirazım olumlu olarak sonuçlanıp kartıma tutarlar iade olunca faizleri de iptal etmek zorunda kalıyorlar. Bu faizler iptal olmasın diye benim itirazımı işleme almıyorlar. BDDK olarak Denizbank harcama itirazı bölümü hiç denetlenmiyor mu? Nasıl oluyor da başına buyruk hareket ederek uluslararası chargeback kurallarını yok sayabiliyorlar ve beni savcılığa yönlendiriyorlar? Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün bankaları itirazları işleme alıp parayı tahsil ediyor. Denizbank'ın kartını kullananların suçu ne? Lütfen bu bankanın harcama itirazı bölümünü denetleyin. Bir banka uluslararası kuralları kendi faiz menfaati için çiğneyemez.

Seyfullah
Seyfullah

Kardeş naptın itirazı başlattılar oi

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Yapı Kredi Chargeback Kuralına Uymuyor

Yunus
10 Ocak 2024 00:07
bankacilik-duzenleme-ve-denetleme-kurumu-yapi-kredi-chargeback-kuralina-uymuyor-1.pdf

Selim
10 Ekim 2023 04:37
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
10 Ekim 2023 04:14