Hande sonuçtan hiç memnun değil

Ekol Göz Hastanesi Tedavi Memnuniyetsizliği

08 Ağustos 2023 22:35

Bir ay önce bulanık görme problemi ile Ekol göz’e gittim. Korneamda çizik olduğunu ve iyileşmesi için kontak lens takılması gerektiğini zamanla gözümün iyileşeceğini belirttiler. Yaklaşık 10 gün sonra gözümde yanma, batma, sulanma ve kızarıklık şikayeti ile tekrar hastaneye başvurdum.

Lensten kaynaklı enfeksiyon olabileceğini düşündüm. *** ***’ya randevu aldım. Kendisi gözümde basit bir enfeksiyon olduğunu, Covid gibi bir hastalık olduğunu ve 10 güne geçeceğini söyleyerek birkaç enfeksiyon damlası yazdı. Şikayetlerim azalmayınca kornea konusunda uzman bir profesör buldum. Allah bana yardım etti.

Profesörün detaylı muayenesi sonucu nokta atışı bir şekilde gözümde keratitin nadir bir türü olan acanthamoeba keratitis virüsünün olduğunu teşhis etti. Şu an kendisinin doğru teşhisi sayesinde kornea nakli olmaktan kurtuldum. *** bey’in yanlış tedavisi gözüme mal oluyordu. İnsanların hele ki hamile birinin sağlığıyla bu kadar kolay oynayamazsınız.

Ahu
Ahu

Merhaba gitmiş olduğunuz prof adını öğrenebilir miyim aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.

Hande
Hande

Merhaba, Prof. Melis Palamar Onay. Kendisi kornea alanında en iyisi diyebilirim.

Müge sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Yanlış Tedavi Yönlendirmesi Sonucu Göz Sağlığım Tehlikeye Girdi!

18 Ekim 2024 13:50
Nurcin sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2023 18:28