Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ekol Hastanesi (İzmir)  Başarısız Saç Ekimi İşlemi

05 Temmuz 2023 20:34

İzmir Ekol Hastanesi'nde Şubat 2021 ve Mayıs 2022 tarihlerinde 2 kez saç ekimi işlemi yaptırdım. Toplamda 5500 greft ekilmesine rağmen çok az bir miktarı çıktı ve şu an kafamın hali psikolojimi çok bozuyor. Önceden saçım yokken bu kadar psikolojik etkilenmemiştim. Ancak yapılan ekim o kadar gelişigüzel yapılmış ki kafamın bir tarafı öteki tarafına benzemiyor. İlk ekim başarısız olduğu için hastaneye tekrar başvurdum. Hatta muayene yapan doktor da evet bazen bu şekilde başarısız sonuç alınabiliyor demişti. Ancak ekim yapan ekip sonuç ortada olmasına rağmen çok başarılı olduğunu söylüyorlar. İkinci ekimi en azından ön bölgedeki açıklık kapanır diye yaptırdım. Ama onda da pek bir şey sonuç alamadım. Şimdi başka ekim merkezlerini geziyorum yeniden ekim yapmak adına. Ama gittiğim yerler önceki ekim işlemi başarısız olmuş ve donör bölgesi başka bir ekim için yeterli değil diyorlar. Ben de sakal ve göğüs bölgesinden greft alan yerleri araştırmaya başladım. Onlarda çok yüksek fiyatlara ekim yapıyorlar. Ekol hastanesini hastane ortamı diye seçmiştim. Ama görünen o ki bu iş hastane ortamı değil ekip işiymiş. Tecrübeli ekiple çalışan çoğu klinikte başarılı sonuçlar alındığına şahit oldum. Arkadaşım benimle aynı saç tipine sahip. O da İstanbul da bir klinikte yaptırdı. Yaklaşık 5000 greft tek seferde ekim yapılmış tepe bölgesinin az bir bölümü hariç açıklığı çok iyi kapatmıştı. Dediğim gibi ben Ekol Hastanesinden memnun kalmadım. İlk başvuru yaptığımda E*** bey diye bir personel ile ön görüşme yapmıştım. Zaten onun ikna etmesiyle ekim yaptırdım. Bana demişti ki 2 seans şeklinde ekim planlanır. İlkinde ön bölüme 4 parmak kadar sık bir ekim yapılır. İkinci seansta tepe bölgesi kapatılır demişti. Ekim işlemleri garantili ve ömür boyu ekilen saçlar dökülmez demişti. Sözlerine güvenerek ikna olmuştum. Ve maalesef sonuç hüsran. Hastane ile irtibata geçtim ekim başarısız olmuş dedim. Siz bana garanti verdiniz bu konuda. Toplamda yaklaşık 9000 TL para ödedim bu işlemler için. Ödediğim ücretin iadesi için Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Bende ekim yaptırmıştım 2. Ekimimi 2018 de Kok hücreli ekim yaptılar sözde Gobekten yağ alıp kafa derisine enjekte ektiler Ekilen saçların %25 i ancak çıktı belki çıkmadı ilk ekimimden çıkanlar hiç memnun kalmadım ben PRP yapalım demiştim 6 seans falan onlar kok hücreli yapalım dediler o dönem şikayetim var a yazmıştım konuyu şikayet yayınlandıktan sonra hastaneden aradılar siz gelin muayene edelim bir de şikayet çözüldü olarak işaretleyin dediler onayladım Hastaneye gittim 10. Ay falandı ekim sonrası e ne yapacağız dedim 1 seans daha ektirebilirsiniz dediler

Maalesef bir sonuç alamadım. Ekilen saçlar dökülmez diyorlar ya. Yalan gayet dökülüyor. İnsanlar alay ediyor benimle. Psikolojim bozuldu.

Lütfen bana dönüş yapın

Merve

Rica etsem numaranızı verebilir miyiz şikayetimiz aynı görüşmek isterim

Metin sonuçtan hiç memnun değil

İmperial Hastanesi'nde Saç Ektirdim, Mağdur Oldum!

26 Ekim 2025 22:03
imperial-hastanesinde-sac-ektirdim-magdur-oldum-2.jpg
imperial-hastanesinde-sac-ektirdim-magdur-oldum-1.jpg
Esranur sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 16:53