Baymak Teknik Servis Mağduriyeti Ve Çözüm Beklentisi

07 Şubat 2024 13:07

08 Şubat 2024 18:18

Evimizde Baymak marka kombi kullanıyoruz. 28 Ocak 2024 tarihinde yüksek voltaj nedeniyle kombimizde ve diğer bina sakinlerinin kombilerinde arıza meydana geldi. Bu durumu bildirerek teknik destek talebinde bulunduk ve pazartesi günü için servis kaydı oluşturuldu. Servis, gelmeden önce kombi modeli hakkında bilgi aldı. Parça getirirken, elimde parça olmadığını, kombinin ana kartı ve pompasının değiştirilmesi gerektiğini, yarın tekrar geleceğini ve garanti kapsamında olmadığı için ücretin 16.000 TL olduğunu belirtti. Fiyata itiraz etmemize rağmen, bu şekilde olduğunu söyledi ve bir gün sonra tekrar geldi. Pompa ücreti ve ana kart ücretini aldı, ancak pompayı değiştirmediği halde bizden ücretini tahsil etti. Bunun üzerine şikayette bulunduk ve fark ettik ki tüm bina sakinlerine aynı muameleyi yapmış. Biz şikayet ettikten sonra, Aytan Teknik bizi arayarak parçayı getirip takacaklarını söyledi. Aslında sorun pompada değilmiş, kombimiz düzgün çalışıyormuş. Çalıştığı halde bozuk olduğunu iddia edip parçanın parasını bizden aldılar. Biz durumu fark ettiğimizde ise 'gelip takayım' dediler. Bozuk olmayan bir parçayı neden değiştirmek istediklerini ve parasını aldıkları bir parçayı neden bize teslim etmediklerini anlamıyoruz. Baymak Aytan Teknik'e bu durumu bildirdik. Bunun üzerine tekrar şikayette bulunduk, konu genel müdürlüğe iletildi ve inanılmaz bir şekilde genel müdürlük de servisin ifadelerini tekrarlayarak bize yanıt verdi. Tüketicinin yanında durmayan bir firma ile karşı karşıyayız. Firma bize ve sizlere farklı şeyler söylüyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve avukata başvuruda bulunacağımı belirtmek istiyorum. Baymak'tan bu konuda destek bekliyor ve gerçek yetkililerin iletişime geçmesini talep ediyorum. Sözde gelmişler değişti dedikleri parçayı getirmişler bize teslim edilen bir şey yok arayan soran yok parçamı değiştirmedi sizin servisiniz bana gelip başka kombinin parçasını verecekler kabul etmiyorum evime pompa bile getirmeyen servis parçamı nasıl değiştirmiş

profile profile profile
07 Şubat 2024 13:11 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

07 Şubat 2024 18:11

Bana hala firmayı savunuyorsunuz çözüm üretmiyorsunuz firma parçayı taktık diyorsa takmıştır sonuç bu mu yani bana kalıcı çözüm bulun beni oyalamayın ben paramı istiyorum sizden firma kendisi söylüyor ben parçayı takmadım diyor siz sorunca taktım diyor anlatamıyor muyum!

Kombim 3 Aydır Arızalı Mağduriyetim Devam Ediyor

04 Ekim 2024 15:52
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
28 Ocak 2024 00:28
"Sorunumuz çözüldü, kablosuz oda termostatı yeni model ile değiştirildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz"

Baymak Kategorileri