Baymak Sıfır Klimanın Hasarlı Gelmesi

Nazlı
18 Temmuz 2024 00:08

800001097046 ürün bilgisine sahip klimam 10.07.2024 de teslim edildi ancak ürünün servis tarafından yapılan montajı sırasında klimaya gaz bastılar sonrasında kurulumu oldu klimanın. Fakat klima çalıştığında suyunun tamamını evin içine akıttı. Gaz kaçağı hatası verdi. Servisi tekrar çağırdım, tekrar gaz bastı ama daha sonra cihazı söküp fabrikaya göndermek üzere aldılar. Ben cihazın tamirini değil yeni sıfır bir cihaz istiyorum. Hiç kullanmadığım ürünün tamirini kabul etmiyorum. 10 gündür mağdurum. 14 gün içinde bana bununla alakalı dönüş bekliyorum. Cayma hakkı zamanımın geçmesine sebep olunursa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım. Eğer yeni ürün gönderilmezse, ürün iadesi gerçekleştireceğim.

18 Temmuz 2024 07:48 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Ali sonuçtan çok memnun

Baymak Klimanın Gaz Kaçağı Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

18 Temmuz 2024 10:25
"Baymak merkez cem bey gülce teknik yılmaz bey iletişim ve sorun çözmede memnun kalmamamıza sebep olduğunuz ve bizi bir ay mağdur ettiğiniz için teşekkür siz değil Teşekkür lerimiz şikayet var sitesine daha sonra bizimle iletişime geçen Baymak ve trend iklimlendirme yılmaz bey tek seferde arızalı klimanın çözümünü sağlayıp mağduriyeti mizi giderdiği için çok teşekkür ederim 🙏"
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima Nakil Sonrası Hatalı Montaj Ve Yetersiz Servis

Muhammed
17 Temmuz 14:55
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval
21 Haziran 12:55
Yanlış Klima Kurulumu Nedeniyle Süregelen Sorun Ve Mağduriyet
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Klimamın Arızası Çözülemedi, Değişim Talep Ediyorum

06 Ağustos 10:21
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klimada Hatalı Montaj Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Erhan