Engin sonuçtan çok memnun

Baymak Sıfır Klima Sorunu

02 Eylül 2024 17:50
Engin'in Teşekkür Mesajı
“Süreç içerisinde almış olduğunuz aksiyon, bilgilendirme, takip için teşekkür ederim”

Baymak sıfır klima problemi / İki farklı internet sitesinden sıfır iki adet Baymak elegant Plus uv 09 a++Klima satın aldım. Klimalar geldi. Yetkili servis montajı yapmak için geldi. Her şey bundan sonra başladı...
Alttaki videolarda da görüleceği üzere ilk takılan klima takıldıktan çok kısa bir süre sonra su akıttığı için servis yetkilisini geri çağırdık ve yaptılar.
İkinci klima takıldıktan ve servis gittikten sonra inanılmaz yüksek bir ses ile çalışmaya başladı.
Klimayı takan arkadaşı tekrar aradık. Şalteri indirip kaldırmamızı söyledik ama sonuç alamadık. Tekrar sıfır klimamız için arıza oluşturup geleceklerini söylediler.
12 Ağustos'ta başlayan süreç hala devam ediyor.
İnanılmaz pişman oldum.

Sonuç ne oldu diye soruyorum ana kart sorunlu imiş fabrikadan parça bekliyoruz dediler. O kadar zor durumda kaldık ki anlatmakta zorlanıyorum.

Baymak Türkiye yetkililerine sesleniyorum sıfır aldığım ürününüzün arkasında durun ve acil dönüş yapın lütfen.

03 Eylül 2024 08:05 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

12 Eylül 2024 16:58

Sonuç yok Sıfır aldığım klimada Haftalardır ana kart bekleniyor Geldi Uymadı dediler o zaman yeni ürün ile değiştirin diyorum Alın ürünü geri fabrikanızda oynayın benimle oynamayın diyorum Tekrar ana kart göndereceğiz diyorlar Ben ne yapayım şimdi

23 Eylül 2024 14:17

Ali

Her baktığında da servis ücreti istemediler mi. Alo desen para diyorlar bana

Mahsun sonuçtan çok memnun

Ayıplı, Arızalı Baymak Klima

Mahsun
21 Ağustos 2023 18:13
"Baymak beklentimi karşıladı. Ürünüm değiştirildi. Baymak ve montaj servisine teşekkürlerimi sunuyorum. Şikayetvar.com ekibinede çok teşekkürler ederim 🌹 Sorunum hızlı çözüldü sayenizde."
Musa sonuçtan çok memnun

Baymak Arıza, Çözüm Süreci Sıkıntıları

04 Temmuz 2023 15:18
"Merhabalar, cihazın ses durumunu dikkate alındı ve cihaz iç, dış ünite, boruları dahi değiştirildi. 3-4 gün çalıştırmalarda normal olarak sadece pervane sesi geliyordu. Şu an rahatsızlık verici bir ses olmaması sebebiyle, istediğimiz zaman kullanabilir olduk. Şikayetlerimi dikkate alarak, çözüm için uğraşan başta Özlem Hanım'a, gelen ekiplere ve Baymak ailesine teşekkür ederim."
Baymak Arıza, Çözüm Süreci Sıkıntıları
Ramazan sonucu yetersiz buldu