Tolgacan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima Motor Sesi

Baymak Klima Motor Sesi
13 Mart 2024 00:54

Arkadaşlar, dış motor bu şekilde ses yapıyor ve yağ akıtmaya başladı. Defalarca servis geldi ve gitti. Eğer gereği yapılmazsa bu sefer Tüketici Hakları'na başvuracağım. Mersin Sistem İklimlendirme eve gelip defalarca gitmesine rağmen hiçbir şey değişmedi. Yazın aynı sorunu yaşadım, defalarca çağrı merkezini aradım ama servis geldiğinde sadece 2 dakika dinleyip 'ses normal' diyerek gidiyor. Kış ayı geldi ve şu anda klimanın arka dış ünitesinden yağlar akıyor ve gıcırtı şeklinde bir ses var. Her seferinde karşılamam güzeldi ama bu sefer gerekirse tüketici hakemine başvuracağım. Yıllardır klima kullanıyorum ama ilk defa bu kadar rezil ve anlayışsız bir durumla karşılaşıyorum. Defalarca buraya da yazdım, şu sesi bir de buradan dinleyin. Bu sesin neresi normal acaba, çok merak ediyorum.

13 Mart 2024 00:44

05.08.2023 tarihinde Baymak 9 BTU klima aldım defalarca arıza kaydı oluşturdum ve servis geldi sesi dinledi hiçbir şey yok normal diyerek gitti yaz ayında dış motor sesi aşırı yüksek geldiği için şikayette bulundum şu anda da kış ayında olduğu gibi dış motor sesi çok yüksek ve hiç durmadan çalışıyor Arkadaşlar dış motor bu şekilde ses yapıyor ve yağ akıtmaya başladı defalarca gelindi gidildi gereğini yapılmaması durumunda bu sefer gerekse Tüketici Hakları'na başvuracak Mersin sistem iklimlendirme eve gelip defalarca gitmesine rağmen değişen hiçbir şey yok Yazın aynı sıkıntıyı çektim defalarca aradım çağrı merkezini servis aynı servis geliyor 2 dakika dinliyor ses normal deyip gidiliyor kış ayı geldi şu anda açtım klimanın arka dış üniteden yağlar akıyor ve ses bu şekilde gıcırdama sesi var her seferinde güzel bir şekilde karşıladım ama bu sefer gerekirse tüketici hakemi başvuracağım yıllardır klima kullanıyorum ama ilk defa böyle bir sorunla ve anlayışsızlıkla karşılaşıyorum

13 Mart 2024 00:54

05.08.2023 tarihinde Baymak 9 BTU klima aldım defalarca arıza kaydı oluşturdum ve servis geldi sesi dinledi hiçbir şey yok normal diyerek gitti yaz ayında dış motor sesi aşırı yüksek geldiği için şikayette bulundum şu anda da kış ayında olduğu gibi dış motor sesi çok yüksek ve hiç durmadan çalışıyor Arkadaşlar dış motor bu şekilde ses yapıyor ve yağ akıtmaya başladı defalarca gelindi gidildi gereğini yapılmaması durumunda bu sefer gerekse Tüketici Hakları'na başvuracak Mersin sistem iklimlendirme eve gelip defalarca gitmesine rağmen değişen hiçbir şey yok Yazın aynı sorun çektim defalarca aradım çağrı merkezini servis aynı servis geliyor 2 dakika dinliyor ses normal deyip gidiliyor kış ayı geldi şu anda açtım klimanın arka dış üniteden yağlar akıyor ve ses bu şekilde gıcırdama sesi var her seferinde güzel bir şekilde karşıladım ama bu sefer gerekirse tüketici hakemi başvuracağım yıllardır klima kullanıyorum ama ilk defa böyle bir sorunla ve anlayışsızlıkla karşılaşıyorum bir zahmet gereğini yapın

13 Mart 2024 07:44 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Burak
Burak

Baymak sana yazıklar olsun böyle amatör firmalara yetkili servis belgesi vermişsin. Tavsiye ettiğimiz markaydın. Satış sonrası hizmet memnuniyet yoksa ürün çöptür.

Alper
07 Haziran 2024 19:35
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Figen
14 Ağustos 2024 04:06