Baymak Elagant Uv 12 BTU Klima

Cihan
13 Nisan 2024 20:28

Gecen sene yazın Baymak 12000 BTU elegant Plus uv klima aldım. Bir sure sonra ısıtma modunda silence modu çalışmadı. Servis çağırdım, üstlerime bildireceğim dedi. Sonra uzun uğraşlar sonucu genel merkezden aradılar bu klimanın ısıtıcı modunda silence modunun çalışmadığını söylediler. İsin içinden çıktılar. Daha önce de bu tip şikayet okumuştum kronik arıza bu yapamıyorlar böyle bu diyorlar. Bir de klimayı kapatıyorum kapanmıyor videosunu çektim hiç ilgilenmediler bile. Kullanma kılavuzunda sıcak modda silence çalışmaz diye yazmıyor ki zaten çalışıyordu. Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip klimanın değişmesi veya ücret iadesini talep edeceğim.

15 Nisan 2024 08:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Yunus

Merhaba, bende de aynı durum yaşandı. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Ama siz çözebildiğiniz mi durumu?

Cihan

Merhabalar çözemedim. Baymakta çözemedi hatta ben sorunu bildirince fark ettiler Çini bile aradılar. Büyük ihtimal kullanım kılavuzunu değiştirecekler. Bu yönde bilgi verecekler. THH sonucunu benimlede paylaşırsanız sevinirim bir ara bende düşünüyorum.

Baymak Klimanın Sessiz Mod Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

19 Aralık 2024 21:25
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klimadan Düşük Performans Ve Haksız Servis Ücreti Mağduriyeti

26 Temmuz 16:52