Başkent Kartım Haksız Yere İptal Edilmiş.

25 Temmuz 2023 14:15

Selamünaleyküm başkent kartımız vardı özel kızımın raporu üzerine açılmış bir yardımdı ilk başvuru yaptığımızda aracımız vardı şimdi ise satıp bayiden alçaktık fakat bayi şimdi araç vermediği için bizi mağdur ettikleri için mecbur ben kızımın fizik tedavileri için tekrar bir araç almak zorundaydım onu da bor kredi zor bela aldık ve bugün et parası ve süt yardımı yatmadığından dolayı aradım bana yeni araç almışsınız bu yüzden kesilmiş yardımınız. Peki size soruyorum birden bire hiçbir doğru düzgün tespit etmeden kesiyorsunuz'da neden bu araç nasıl hangi şekilde alınmış ve kiracı olduğumuzu bile bile yaptığınız bu yardımı sanki burnunuzdan getirircesine birden bire kesiyorsunuz ayıp yazık günah değil mi ben iki yaşındaki oğluma süt beklerken evde üç çocuğum var onlara et parası yatacak gider tavuk alırım yemek yaparım çocuklarım yer düşüncesini yaparken sizin bu yaptığınız insanlığa sığar mı? Yazıklar olsun ayrıca ben aracı seçim öncesi almıştım o zaman niye kesmediniz? Aslında çok söylenecek şeyler varda yeri burası değil. İlgili merciye sesleniyorum bu mağdur durumun en kısa zamanda giderilmesini talep ediyorum.

Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Kart Yardımım Haksız Yere İptal Edildi, Mağduriyetim Giderilsin İstiyorum

25 Ağustos 2025 15:16
Derya sonuçtan memnun değil

Sosyal Yardım Kartım Sebepsizce İptal Edildi, Mağdurum!

12 Eylül 2025 21:45

Başkent Kart İptal Edilme Sebebi Çok Saçma.

11 Ekim 2023 11:55

Başkent Kartım İptal Oldu Tekrar Onaylanmasını İstiyorum

09 Ekim 2023 17:46
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 00:28