Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Enerjisa Elektrik Dalgalanması Sorunu (Ankara, Çubuk)

12 Eylül 2024 18:45

Enerjisa tarafından Ankara, Çubuk, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde Samurkent denilen yerde sağlanan elektrik hizmetinde hayatımda görmediğim kadar dalgalanma yaşıyorum. Eğer evimdeki cihazları UPS ile korumuyor olsam şimdiye kim bilir neler olurdu. Söz konusu firmaya daha öncesinde de şikayette bulunmama rağmen dişe dokunur bir kontrol sağlanmadı. Kendim de elektrik-elektronik personeli olarak çalıştığım için konunun teknik kısmına da hakim birisi olarak asla kabul edilemez bir seviyede olduğunu söylemeliyim. Kendi evimde bulunan ölçüm aletleri ile yaptığım testler haklılığımı kanıtlar niteliktedir. Hatta buraya müşteri numaramı da yazayım: 106188773

02 Aralık 2024 18:34

Elektrik Dağıtım şirketine daha önce defalarca kez şikayet bırakmış olmama karşın hem düzelen herhangi bir durum yok hem de daha kötüye gitmiş. Artık fazlar arası dalgalanma da söz konusu olmuş. Gelen teknik personel trafo binasına uzak olduğumu ya da mahalleyi besleyemediğini söylüyor ancak bu durum beni hiç alakadar etmez. Ben aldığım hizmete bakarım ki benden tam ücret alınmasına karşın yarım hizmet veriliyor.

Ek
Ek
1733153611397.img-20241202-172627.jpg
12 Eylül 2024 19:21 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. BAŞKENT EDAŞ

12 Eylül 2024 19:37

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

29 Eylül 2024 21:39
Furkan
Furkan
10 Aralık 2024 22:55

Hiçbir çözüm sunulmadı

21 Ağustos 2025 18:16
ankara-etimesgutta-surekli-elektrik-kesintileri-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-8.pdf
ankara-etimesgutta-surekli-elektrik-kesintileri-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-7.pdf
ankara-etimesgutta-surekli-elektrik-kesintileri-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-6.pdf
ankara-etimesgutta-surekli-elektrik-kesintileri-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-5.pdf
ankara-etimesgutta-surekli-elektrik-kesintileri-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-4.xlsx
ankara-etimesgutta-surekli-elektrik-kesintileri-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-3.xlsx
ankara-etimesgutta-surekli-elektrik-kesintileri-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-2.xlsx
ankara-etimesgutta-surekli-elektrik-kesintileri-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.xlsx
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 13:07
Iamdefaltwd sonuçtan memnun değil