Nazilli Bambi Kara Kardeşler Bayi Ürün Ulaştırma Mağduriyeti

25 Ağustos 2023 11:317.149

Aydın Nazilli ilçesi Bambi bayisi olan kara kardeşler mobilyadan 17 Temmuz 2023 tarihinde golden yatak + Pinky baza + Pinky başlık satın aldık. Satıcı arkadaş adem bey bize ürünlerin en geç 1 aya kadar geleceğini söyledi. Gecikmemesi konusunun altını çizdiğimizde ellerinde ürün varsa 1 aya bile kalmaz şeklinde söylemde bulunmuştur. Bizde sözle alınan teminata karşılık odadaki tadilat işlerini 17- 20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak şekilde ustayla anlaşma sağladık.

Teslimat tarihi yaklaşıp geçtiği halde bize herhangi bir bildirimde bulunmayan bayiyi yani adem beyi 18 Ağustos cuma günü aradığımızda kendisinin yoğun olduğunu, ürün hakkında bir bilgisi olmadığını, 21 Ağustos pazartesi kendisini 6dan sonra müsait oluyorum o zaman arayın diyerek görüşülmüştür. Biz 21 Ağustos pazartesi aradığımızda tekrar ürün bilgilerine ulaşamadığını yarın ulaşabileceğini söyledi. Hani bu hafta teslimatı yapıyordunuz dediğimizde de Bambi teslimat tarihlerini siz aldıktan 10 gün sonra 30 iş gününü 45 güne çıkardı, Bambi kumaş almakta zorlanıyor, tel almakta zorlanıyor gibi gereksiz ve boş bir sürü bahane sıralamaya başladı. Bunu üzerine bende; tadilat yapacağım söz verdiğiniz tarihte ürünü getirin.

Ben mağdur oluyorum dediğimde ise gereksiz söylemlerle tartışma haline dönüşen konuşma esnasında istersen siparişi iptal et beni istediğin yere şikayet et tarzı hiç hoş olmayan üsluba döndürmüştür. 22 Ağustos tarihinde ise Bambi genel merkezi aradığımda ürünün hazır olduğunu İzmir bölgede sevkiyata hazır halde bekletildiği bilgisine ulaştım. 23 ve 25 ağustosta da aynı bilgiler farklı sekreter arkadaşlar tarafından verildi ve ürünün bayinin uygun gördüğü tarihler arasında sevkiyat yaptırıldığı bilgisine ulaştım.

Önümüzdeki haftalarda bayinin uygun gördüğü zamanda teslimat yapılacağı bildirildi. Yani sonuç olarak Bambi'nin bayilere bir yaptırımı olmadığını deneyimleyerek görmüş oldum. 3 ayrı sekreter arkadaşa durumun aciliyetini belirtip onlarında ilgili yerlere iletmesini rica ettim ama Bambi hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Bambi gibi ünlü bir markaya böyle tek ayak üzerinde 10 yalan söyleyen dürüst olmayan insanlarla çalışıp adını lekelemesi hiç yakışmadı. Ben bir daha Bambi ve kara kardeşler mobilyadan asla alışveriş yapmam çevremde yaptırmam! Bu mağduriyet son olur. Teşekkürler Bambi mağduriyetimize sessiz kaldığınız için!

28 Ağustos 2023 08:10 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

28 Ağustos 2023 16:09

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Naciye
29 Ağustos 2023 09:41

Aradığınızda şikayeti dinlediniz Bambi'nin yatağı hazırladığını 1 haftadan fazla suredir Nazilli karakardeşler mobilya bayi tarafından İzmir'de bekletildiğini söylediniz başkada bir şey yapmadınız. Ne çözümü ürettiniz siz simdi bana? Bambi markasi bayilerin elinde bir kukladan başka bir şey değildir benim için bitmiştir Bambi'den asla bir şey almam ve başkasına da aldırmam!

27 Aralık 2023 09:23

Çözüm merkezi diye arıyoruz ama hiçbir şekilde yardım alamıyoruz aynı sorunları bende yaşadım lova yatak ile ilgili Bir daha kesinlikle almam ve aldırmam

Garanti Süresi Dolmadan Bitmiş Sayıldı!

9 Kasım 2024 11:501.971

Nazilli Kara Kardeşler mobilya Bambi'den 22.11.2022 tarihinde Baza başlık yatak satin aldım. Bazanın alt kısmındaki Kuma...

Bambi Yatak Ve Bayisi Çağrı Mobilya'nın Teslimat Sorunu

29 Ocak 2025 11:471.196

29.01.2024 tarihinde Bambi yatak İzmir Karabağlar şubesi Çağrı mobilyadan stoklarında bulunduğunu iddia ettikleri ürünle...

Bambi Yatak Ve Bayisi Çağrı Mobilya'nın Teslimat Sorunu

24 Temmuz 2024 16:074.579

Bambi İnegöl Karaca 2 şubesinden 7.04.2024 tarihli sipariş ve dış teslimat olarak almış olduğum baza başlık yatak ürünüm...

Tümünü Gör
Bambi Yatakta Leke Ve Yay Sorunu

Bambi YataktaLeke Ve Yay Sorunu

Levent
Bambi Yatak 8 Aylık Yatak Hali

Bambi Yatak 8Aylık Yatak Hali

Fatma
Bambi Yatak Çökme Sorunu Ve Haksız Servis Ücreti!

Bambi Yatak ÇökmeSorunu Ve Haksız Servis Ücreti!

Batuhan
Bambi Yatağın Çökmesi

Bambi YatağınÇökmesi

Ayşe
Bambi Yatak Ürününün Arkasında Dursun!

Bambi YatakÜrününün Arkasında Dursun!

Aynur

Öne ÇıkanKonular