Hasan sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 15:11

05.10.2024 tarihinde teslim edilen iki baza, başlık ve yatak setinin montajı sırasında personel, kurulumunu tek başına yapıp gittikten sonra ürünler incelendiğinde her iki baza başlığında çökme olduğu görüldü. 06.10.2024 tarihinde satış temsilcisi H****** Hanım'a bildirim yaptım ve servis talebi oluşturduğunu, 21 iş günü içinde kontrol edileceğini söyledi. Ancak Bambi iade sistemine göre, alıcı ürün teslimi sırasında ürünün hasarlı olup olmadığını kontrol etmelidir. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde herhangi bir kayıt açılmadığını öğrendim. Yeni alınmış ürünlerin onarımını değil, başlıklarının tamamen değiştirilmesini talep ettim. 11.11.2024 tarihinde gelen başlıkların tamir edilmiş eski başlıklar olduğunu gördüm. Satış sorumlusu ile yapılan görüşmelerde başlıkların yenileriyle değiştirileceği söylenmişti. Gelen ürünlerin tamir edilmiş eski ürünler olduğunu, bunların yenileriyle değiştirilmesini talep ediyorum. Ürünlerin faturası, satış personeli ile yapılan konuşmalar ve sorunla ilgili resimler ektedir.

11 Kasım 2024 16:02 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Hasan
13 Kasım 2024 09:20

Herhangi bir geri dönüş sağlanmadı. Üstüne üstlük eklemek isterim ki başlıkları getirenlerle çalışanlarınız bir olup karşılarında çocuk varmış gibi 0 ürün deyip daha sonradan biz eskilerine işaret koymuştuk aynısını getirdiniz dediğimizde şaşırıp kaldılar uzun lafın kısası Bambi mi hayır, mümkün ise alternatif markalara bakın arkadaşlar.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Thermal Yatak Hayal Kırıklığı: Bel Ağrısı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Merve
07 Ocak 19:03
Yıldırım sonuçtan hiç memnun değil

Yıldırım
25 Ağustos 2024 01:42

Özlem
06 Mart 18:32

Muhittin
05 Eylül 2024 15:38
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Bambi'den Aldığımız Yatak Bazalarında Süregelen Gıcırdama Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ebru
24 Temmuz 18:11