Bambi Yatak Yatılacak Gibi Değil Büyük Pişmanlık!

13 Aralık 2023 00:437.066

Eski yatağımız 15 yıllık olup gıcırdadığı için 6 ay önce Bambi'den serenity yatak aldık. Fakat şimdi bu yatak çok daha fazla çatırtı ve gıcırtı sesleri çıkarıyor ve her geçen gün artıyor.
Bu durumu 1 ay önce Bambi'ye bildirdiğimizde teknik servisin sadece İzmir'de bulunduğunu (ki biz yatağı Ankara merkezden aldık) ve yeterli sayıda şikayet olduğunda gelebileceklerini (ki hala gelen giden yok) söylediler. Eğer yatak tamire giderse bize ikame yatak verebileceklerini ifade ettiler. Bu kadar çok reklam yapan ve tanınmış bir firmanın böyle bir çözüm sunması gerçekten şaka gibi geliyor (başkalarının yattığı yatağı getireceklermiş). Ben bir an önce mağduriyetimin giderilmesini ve yatağın birebir değişimini talep ediyorum. Aksi takdirde gerekli birimlere şikayetimizi ileterek Bambi'nin tüm sosyal medya hesaplarında tanıdıklarımla birlikte karalama kampanyasına başlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Bana nasıl ulaşacağınızı biliyorsunuz.

13 Aralık 2023 08:53 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

13 Aralık 2023 14:26

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

14 Ağustos 2024 00:36

Derya hanım vallahi bu şikayetleri okuyunca inanın bizde almaktan vaz geçtik herkes şikayetçi ilgilenen yok gördüğümüz kadarıyla

Bambi Yatak Serenity Yatak Kalitesizliği

27 Eylül 2023 19:1011.102

Bambi markasından 1,5 ay önce serenity çift kişilik yatak aldım. İlk başlarda kokusundan dolayı astım olan eşim rahatsız...

Tümünü Gör
Bambi Yatakta Leke Ve Yay Sorunu

Bambi YataktaLeke Ve Yay Sorunu

Levent
Bambi Yatak 8 Aylık Yatak Hali

Bambi Yatak 8Aylık Yatak Hali

Fatma
Bambi Yatak Çökme Sorunu Ve Haksız Servis Ücreti!

Bambi Yatak ÇökmeSorunu Ve Haksız Servis Ücreti!

Batuhan
Bambi Yatağın Çökmesi

Bambi YatağınÇökmesi

Ayşe
Bambi Yatak Ürününün Arkasında Dursun!

Bambi YatakÜrününün Arkasında Dursun!

Aynur

Öne ÇıkanKonular