Binnaz sonucu yetersiz buldu

Bambi Yatak Yatağımın Değişimini İstiyorum

05 Ocak 2024 03:46

1,5 yıllık yatağımızın kenar kısmında, sünger yırtılması gibi bir durum ve çökme mevcut. 2,5 ay teknik servisi bekledik, geldiler ve değişim talebinde bulundum. Bana böyle bir seçeneğimin olmadığını söylediler. Güçlendirme yaparak yatağı teslim edeceklerini belirttiler. 10 bin tl ödedim, 2 yıl önce o zamanın parasıyla 1,5 asgari ücret. Yatağın bir yıl içinde hasar görmesi ve eskimesi için mi bu parayı verdim? Çökme olan tarafta yatan herkes bel ağrısıyla uyanıyor. Gelen servis, yanında yatak götürme çuvalı olmadığını söyleyerek, tekrar geleceklerini ifade etti ve gitti. 1,5 ay oldu, ne gelen var ne giden. Yatağımın tamirini değil, değişimini istiyorum.

Sorunumu çözmenizi rica ediyorum. Bütün belgelerimi topluyorum. Şikayetlerim ve Bambi bayisine yaptığım bildirimlerin tüm kayıtlarıyla Tüketici Hakları'na başvuracağım. Değişim hakkımın ücretsiz olarak kabul edilmesi gerektiğini öğrendim. Bilgi almak için gidip görüştüm ve olumlu bir dönüş yapmamanız durumunda, satın alma işlemine dair belgeyle şikayetçi olabileceğimi görevli söyledi.

05 Ocak 2024 03:44

Biz çökmeyi mayıs ayında fark ettik yatak yönünü değiştirirken arada ayaklar baş ucuna sağ sol yer değiştirmemizin yatağın daha uzun ömürlü kullanılmasına fayda sağlanacağı söylendiği için belkide aldığımızdan beri var

05 Ocak 2024 08:39 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

05 Ocak 2024 15:20

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

05 Ocak 2024 21:25
Bambi Yatak Yatağımın Değişimini İstiyorum

Gelip gittiklerine dair belge

19 Şubat 2024 02:04

Yatak değişimimiz karşılanmadı tamir edildi şu an güzel sıkıntı görünmüyor kılıf değişimide yapılmış yeni gibi yatak 1.5 ayda zor geldi sürekli aradık önce tamiri bitti teslimatta dendi sonrada tamir ediliyor dendi ancak süreç çok uzadığı için garantimiz bitti ve tamir edilen yerden tekrar sorun çıkması durumunda ücrerle yaprılabilirsiniz dediler böyle bir durumda gerekli belgelerle hakkımızı mahkemede arayacağız.

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Yatak Çöküyor Obruk Açılıyor Vücut İmzasını Atıyor Diyorlar

23 Nisan 2024 18:16

08 Temmuz 2023 12:23

Ayşegül
14 Şubat 2024 13:38
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 15:36
Bambi Yatak Çökme Şikayeti Ve Teknik Servis Problemi
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 10:22
Bambi Yatak Çökmesi: Bel Ağrısı Ve İlgisizlik