Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Setinde Böcek Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

31 Ekim 2024 22:48

Bambi markasından aldığım yatak baza başlık setinden başlık ve yataktan böcekler çıkmaya başladı. Yatağın başlık kısmı yastıklı olduğu için arka kısmından çıkıyormuş, ben fark etmedim. Daha sonra fark ettim ki başlık kısmından bir sürü böcek çıkıyor. Böyle bir markadan yatak alıp bu durumu yaşamamız hem maddi hem psikolojik açıdan çok yordu bizi. Küçük bebeğim var, her yerini ısırmış böcekler. Cildiyeye gidiyoruz sürekli, çocuğum enfeksiyon kaptı. Pişman oldum böyle bir markadan yatak aldığıma. Müşteri hizmetleri ilgilenmiyor bile. Rica ediyorum, en kısa sürede ilgilenmenizi istiyorum.

01 Kasım 2024 08:46 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

01 Kasım 2024 13:20

Değerli Müşterimiz; Yapılan aramalarda tarafınıza ulaşılamamıştır. Müşteri Çözüm Merkezi’mize ulaşmanız halinde sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Edanur
01 Kasım 2024 14:01

Geri dönüş sağlandı fakat hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar bir çok kişiyi bu şekilde mağdur etmişsiniz bir daha asla bu markayı tercih etmem

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
13 Mart 11:23
Bambi Yatakta Böcek Sorunu Ve Yetersiz Destek
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Hanife
26 Temmuz 2024 10:21
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Böcek İstilası

Tülin
07 Şubat 2024 15:05
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
30 Nisan 13:57
Bambi Yatakta Tahta Kurusu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 14:19