Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Kaliteli, Büyük Marka Zannettim.

01 Temmuz 2024 12:41

Bambi mağazadan, Çift kişilik ve iyi bir model, üst model olduğunu düşünerek kapok Naturel diye bir çift kişilik yatak aldım. Fakat ürün bize teslim edilirken fermuarlı bir Hurç içinde geldi. Yani ilk kez tüketicinin kullanacağı gibi bir naylon ambalaj içinde değil, belki kullanılmış veya Depodaki yetkili arkadaşın açıp kapatabileceği fermuarlı bir kılıf için de geldi. ( ilk defa Bunu kullananın ben olduğumdan Emin olamadım ) ve ilk kullandığım gün, bir tuhaflık hissettim yatağın ortasında sanki bir destek kuşağı var ve belimin tam ortasını rahatsız etti. Durumu aldığım bayiye bildirdim " normal falan olabilir falan " gibi bir şey söyledi geçiştirdi. Belki biz huylandık, diye biraz kullanmak istedik Fakat o rahatsızlık devam etti normal yatak olarak kullanamıyoruz. Bayisi ile de zaten tatsız bir yastık ticareti yaşadık Dolayısıyla artık bayii ile herhangi bir şekilde iletişime geçmek istemediğinden, Genel merkeze bildirdik durumu dedik ya böyle böyle bir durum var. Bugün A****** hanım aradı sıkıntımızı dinledi. Tamam dedi aldığınız Bayi ile görüşün servis talep etsin. Biz durumu izah edip, "Bayi ile görüşmek istemiyoruz, siz bir servis gönderin" dedik Hani Neticede bayi kendi servisini mi yollayacak ne yapacak Yok dedi bizim dedi işte işimiz dedi bu şekilde dedi bize uymak durumundasınız Siz bayiye gidin bayiden servis talebinde bulunun yani genel merkez vasıtasıyla servis talep edemiyoruz bayiden gideceğiz rica edeceğiz servis göndersinler diye biz müşteriye uyamıyoruz müşteri bize uyusun Biz hatalı ürün Satsak bile önemli değil Siz bize uymak zorundasınız her şekilde gibi bir anlayış oldu. Büyük bir marka zannetmiştim. Tuhaf bir anlayış...

( fatura görseli yüklemek için, mağazadan verdikleri zarfı su an açtım. Fatura yok. Sadece sözleşme var )

01 Temmuz 2024 14:28 (Şikayetten 1 saat sonra)
02 Temmuz 2024 11:47

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Markamızın ürün ve hizmetleri ile ilgili olarak, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Yusuf
Yusuf
04 Temmuz 2024 15:05

Hala servis arayacak... Ne Arayan var ne soran. Boşuna çaba. Yazık, Bambi markasını yerlere düşürüyorlar. Patronları, Bambi markası için milyon dolarlık reklamlar veriyor. Ama işini doğru yapmayan çalışanlar; Bambi markasını sakız gibi çiğnettiriyor.

Bambi Yatak Pişmanlıktır

19 Nisan 2024 14:32
Huzeyfe sonuçtan çok memnun

06 Şubat 2025 00:30
"Kısa bir süre içerisinde ürünümün değiştirilmesini sağladıkları için Bambi'ye teşekkür ederim."
Bambi'den Aldığım Yatak Kusurlu Çıktı, Bayi Mağduriyetimi Gidermiyor
Osman sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 18:20
Selvi sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Sıfır Ürünü İade Almıyor Üretim Hatası

10 Mayıs 2024 10:41
Derin sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 18:34