Bambi Yatak Bambi Viscolux Yatak 2.5 Yıl Olmadan Çöktü!

25 Nisan 2024 19:52

Bambi Viscolux yatağım 2.5 yıl olmadan çöktü. Kasım 2021 tarihinde Balıkesir/Gönen Bambi yetkili bayiinden satın almış olduğum Bambi yatağım 1 yılın sonunda kısmı çökmeler oldu. O dönemde hamilelik süreci ve sonrasında doğumdan dolayı yatak ile ilgilenemedim. Eşim 81 kg ben ise 67 kiloyum. Kilolu insanlar değiliz kısacası. Hamilelik döneminde en fazla 74 kilo oldum. Bambi Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ürünün garantisi 2 yıl bittiği için 300 TL servis ücreti üstüne onarım bedeli alınacak dedi. Yatağımın tamirat yapılacağı başka bir modelle değişim olmayacağı bilgisi verildi. 2.5 yılda yatak çöp oldu. Biz her 2 yılda 3 yılda bir yatak mı değiştireceğiz? Ben onarım istemiyorum Bambi servisi tarafından onarım yapılan yatakların daha kötü hale geldiği bilgisi mevcut Şikayetvar'da. Ayrıca Viscolux modeli ile çökme ilgili Şikayetvar ve forumlarda ve sosyal medyada birçok tüketici şikayeti mevcut. Kronik bir sorun mevcut Belli ki. Ben onarım değil yatağımın başka bir model ile belirli bir ücret karşılığında olsa değişim talep ediyorum. Bu konuda acilen destek bekliyorum. Yazlığımda Bambi yatak almayı planlıyordum ama bu deneyimden sonra vazgeçebilirim.

26 Nisan 2024 08:35 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

26 Nisan 2024 16:34

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 15:36

07 Haziran 2024 17:18
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 16:51

20 Nisan 2024 20:39
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
02 Mart 2025 13:36