Merve sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 20:03

Kastamonu Taşköprü Bambi satışı yapılan yerden 2023 temmuz ayında annem ve babam rahat etsin diye Bambi Borjen yatak aldık. Yatakta p. P. Bel kısmının bulunduğu bölümlerde çökme yaşandı aldığımız yere gittik söyledik normal dendi ama hiç normal bir şey değil diye direttik servis gönderdiler servis bir ay sonra ancak teşrif etti eline bir cetvel aldı yatağı aylık olarak çevirecekmişiz ilk defa da böyle bir şey duyduk. Gelen servisin üslup ve tutumunu hiç beğenmedim. Yazdığı yeri imzalamayacağımı ifade ettim imzalamazsan da sen bilirsin zaten bir şey olmaz gibi ifadeler kullandı. Üründeki çökmelerin normal olduğunu söyledi. Hiç yatağın 8 ay içinde çökme yaşamasının normal olduğunu duymamıştım. Yazık yaşlı başla insanlar rahat etsinler diye aldık ama eskisinden daha kötü oldu. Kesinlikle ürün iadesi ya da değişim istiyorum. Eğer sorun çözülmezse farklı yerlerden şikayetime devam edeceğim.

08 Mart 2024 08:43 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

11 Mart 2024 13:33

Hala dönmediniz

11 Mart 2024 13:57

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Markamızın ürün ve hizmetleri ile ilgili olarak, iletişim kanalları aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

16 Mart 2024 21:05

Kiminle görüştünüz acaba görüşmemiz gerçekleşmedi markanızın arkasında bu kadar mı duramıyorsunjz

Bambi Borjen Yatak Ağrı Yaptı!

14 Ocak 2024 21:35
Derya sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 13:12
borjen-bambi-yatak-cokme-sorunu-1.pdf

11 Ekim 2023 00:37

08 Temmuz 2023 12:23
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 21:02