Bambi Yatak 9 Gündür Küf Kokuyor Odaya Dahi Giremiyoruz

30 Nisan 2024 11:44

Bambi'nin en üst seviye olan yatağını 2 hafta önce Kayseri Forum AVM'deki Bambi mağazasından satın aldım. 22 Nisan 2024 günü teslim edildi. Yatağı yerleştirdikten birkaç saat sonra odayı dayanılmaz bir küf kokusu kapladı. Mağazayı aradığımızda havalandırın, geçer dediler. Ancak günlerce havalandırmamıza rağmen odaya giremeyecek derecede kötü koku nedeniyle yatağı hala kullanamıyoruz. Servisin geleceği söyleniyor fakat şu an ciddi şekilde mağdur durumdayız. Yardımcı olabilirseniz memnun oluruz.

14 Mayıs 2024 12:52

Tarafımıza ulaşmanız çözüm bulunmuş demek değildir. Ben aynı gün içerisinde Kayseri kumsmoll mağazanız ile iletişime geçiyorum 3 4 kere aramam sonrası 7. Ci günde teknik servis çağrıldığını öğreniyorum. Bu nasıl bir sorumluluk. 22 Nisan günü teslim edilen yatak 1 2 saat kullanım ile odayı re. Zil bir şekilde küf kokusu sarıyor kullanamıyoruz ve beni yaklaşık bir aydır mağdur ediyorsunuz. Yatağın üretim tarihi 10.03.2023 yaklaşık 1yıldır depoda bekleyen bir tekstil ürünün bana gönderdiğiniz için size teşekkür mü etmeliyim

Ek
30 Nisan 2024 12:30 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

30 Nisan 2024 17:14

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Onur
12 Mayıs 2024 14:34
Bambi Yatak 9 Gündür Küf Kokuyor Odaya Dahi Giremiyoruz

Tarafımıza ulaşmanız çözüm bulunmuş demek değildir. Ben aynı gün içerisinde Kayseri kumsmoll mağazanız ile iletişime geçiyorum 3 4 kere aramam sonrası 7. Ci günde teknik servis çağrıldığını öğreniyorum. Bu nasıl bir sorumlukluk. 22 Nisan günü teslim edilen yatak 1 2 saat kullanım ile odayı re. Zil bir şekilde küf kokusu sarıyor kullanamıyoruz ve beni yaklaşık bir aydır mağdur ediyorsunuz yatağın üretim tarihi 10.03.2023 yaklaşık 1yıldır depoda bekleyen bir tekstil ürünün bana gönderdiğiniz için size teşekkür mü etmeliyim

Derin sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 18:34

Bambi Yatak Bambi Klima Natural Yatak Koku Var

Züleyha
11 Mayıs 2024 06:41
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 17:45
Bambi Yatak Bambi Ürünü Teslim Etmiyor
Bambi Yatak Bambi Ürünü Teslim Etmiyor
Mert sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 19:18
Musa sonucu yetersiz buldu