Balbeaute Güzellik Merkezi Kalitesizliği

15 Mayıs 2024 21:22

Çağlayan Mah barınaklar bulvarında Balbeaute diye güzellik merkezinde tırnak yaptırıyordum bir süre fakat her gittiğimde gösterdiğim uzunlukta gösterdiğim modelde asla yapmayan tırnak mevcut komşumuz diye gitmeye devam ettim. Fakat en son öyle bir şey ile karşılaştım ki şok oldum. Her gittiğimde eski tırnağımı çıkarmadan üstüne yapıp benden normal protez tırnak parası alınıyordu. Buna da ses etmeme rağmen fotoğrafta gösterdiğim model uzundu ve kendisi bana oldukça kısa yaptı ben uzun istiyorum deyince de ekstra 300 lira istedi ben zaten 800 lira veriyorum protez için uzun model istedim diye neden bana ekstra 300 lira istiyorsunuz deyince oranın sahibi e**s***hanımefendi yani lafın gelişi hanımefendi diyorum bu şahısa güzel dille anlatmaya çalıştım durumu çözmesini beklerken kendisi haksız olduğumu hatta bağıra bağıra beni kapıya kadar geçirmesi ile karşılaştım kapıda bana sesini yükselterek hakaretlerini dinledim çalıştırdığı tırnak Rus Türkçe bile bilmiyor çalışma izninin bile olduğunu asla düşünmüyorum yazık günah böyle işletmecilik olmaz.

Funda sonuçtan hiç memnun değil

BRC Beauty & Nail Aşırı Yüksek Fiyat

18 Eylül 2023 19:15
Emel sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 12:30
Ayşe Muslu Beauty Center Protez Tırnak Faciası
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 07:06

22 Haziran 2023 13:23
Sarte Nail Art Tırnak İçin Gittiğim Yerden Tırnak Etlerimi Söküp Aldılar Neredeyse

12 Ağustos 2023 13:20
Rana Alver Beauty Protek Tırnak Deneyimi