Güzellik Merkezinde Hayal Kırıklığı: Protez Tırnak Kabusu

07 Ekim 2024 19:03

Merhabalar, Özkanlar'da bulunan bu güzellik merkezine protez tırnak işlemi yaptırdım. Protez için oraya gitmeden önce istediğim tırnakların fotoğrafını atıp, istediğim şeyi detaylıca anlatıp kesin fiyat alarak gittim. Randevumdan tam bir saat sonra alındım. Üstelik tırnağı yapan M***** Hanım, saat 10'daki randevumda salonda bile değildi. Bir saat kendisini bekledik. Bebeği olduğunu söyledi, tamam dedik geçtik. İşlem bitiminde kasada ekstra fiyat çıkardılar. Orada tırnakları beğendiğim için ödemeyi yapıp çıktım, daha sonrasında eve geldiğimde jel formunun yanlardan daha taşkın yapıldığını gördüm ve manikürleri de gerçekten çok kötü, çünkü tırnağımın kanamasını kan taşıyla bile çok zor durdurdular. Protez çıkartmak için yazdığımda, çıkartma işleminin normalde ücretli olduğunu ama kendi yaptıkları tırnakları ücretsiz çıkarttıklarını söylediler. Tamam deyip gittim. Beni saçma sapan bir koltuğa oturtup orada yaptılar çıkarma işlemini, protez masaları dolu olduğu için. Tırnak yatağımı resmen kazımışlar çünkü çıkartmadan sonra eve gidince tırnak yataklarım suya bile değse canım yanıyordu, kıpkırmızı kızarmışlardı. Böyle olacaksa ben kendim evde sökseydim daha iyiydi. Üstelik ücretsiz dedikleri şeyden ücret de aldılar. Hiç memnun kalmadım. Kimseye de önermiyorum maalesef.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Beauty Mood Hayatımda Aldığım En Kötü Hizmet!

22 Mayıs 2024 23:24

28 Ekim 2024 15:02