Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Kolejinde Hakaret Edilip Psikolojik Şiddet Uygulanıyor

15 Ekim 2023 15:31

Bahçeşehir Koleji Adana Kampüsünde 3. Sınıfta okuyan çocuğumun öğretmeni çocuklara bir eğitimcinin ağzına yakışmayacak şekilde hakaretler yaparak psikolojik şiddet gerçekleştirmektedir. Okul yönetimine konu hakkında bilgi verilmesine rağmen aksiyon almamaktalar. Bu şikayetimi duyup da eğer aksiyon alırlarsa buradan son durumu yine yazacağım. Saygılarımla.

Volkan
09 Kasım 2023 07:19

Okul yönetimi konu hakkında aksiyon almamaya devam etmektedir. Tüm kanallardan durum bildirilmesine rağmen maalesef yönetim durumu sümen altı etmeye çalışmaktadır

Canan

Merhaba Volkan bey, bu hocanın isim ve soyisminin baş harfleri nedir, benzer bir şikayet bende duydum aynı kişimidir acaba.

Ayça

Düşünsenize siz kurumsal diye para ödeyerek, tüm gün çocuğunuzu Bahçeşehir kolejine emanet ediyorsunuz, onlar çocuğa istedikleri gibi aşağılayıp, küfürü edip, kötü sözü söylüyor, istedikleri gibi kötü davranıyorlar. Sorun yaşamadığınız sürece iyi bir okul, sorun varsa asla çözüm bulamazsınız.

Ayça

Öğretmen eski alışkanlıklarına devam ediyor olmalı. Bilmeyen yoktur zaten. Geçen senede aynı sorunlar olmuştu o sınıfta. Canından bezen veliler okul değiştirmişti. Neler söylüyormuş o öyle çocuklara, bir de okulda yaşananlar, evde anlatılmaz diye tembihliyormuş çocukları. Bir de bu yıl ödül olarak zümre başkanı yapılmış o öğretmen? Yalnız bilmelisiniz ki sınıfınızda hakaret de etse bütün sınıfa etmiş, çocuğum çok seviyor diyen veliler varmış. Ama onların çocuğuna yaparsa okulu başlarına yıkarmış. Duyduğumda çok üzüldüm gerçekten cehalet böyle bir şey işte, Allah bence önce onlara akıl fikir versin. Öğretmen hatalı davrandığında onu cezalandıracak yöneticiler nerede? Haklısınız sizin de dediğiniz gibi yöneticiler sorunları örtbas ediyor. Tüm yetkiyi genel müdürlük kullanıp, sorunları dalga geçer gibi dinleyerek, çözümsüzlüğe sürükledikleri için tüm illerde durum aynı, sorunlar çözülemiyor.

Gülden

Tam da Bahçeşehir 3. Sınıf zümresini araştırırken karşıma bunların çıkması. Yorumu yeni yazmışsınız sanırım güncel bir durum

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Okulda Şiddet Ve İlgisizlik

28 Mart 20:39

Adana Bahçeşehir Koleji'nde Öğretmen Ve Yönetim Krizi

24 Ocak 14:07
Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 18:20