Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Okulda Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Arayışımız

25 Kasım 2024 18:47

Oğlum Bahçeşehir Koleji Elazığ Kampüsünde 3. sınıfa gidiyordu. Okula alışma süreçlerinde sıkıntı yaşıyoruz. Çocuğum geçen senenin sonlarında sınıftaki bazı arkadaşları tarafından fiziksel ve sözlü olarak kötü muamele gördü. Sınıf öğretmenimiz S. T.'ye bu konuyu ilettiğimizde, "Onlar yapmaz, onlar öyle çocuklar değil" gibi şeyler söyledi. Durumu müdür yardımcısına ilettik. Rehberlik öğretmeni ile konuştuk ve ilgilendiler. Biz onlarla konuştuk diye sınıf öğretmeni bize tepkili davranmaya başladı. Bu senenin başında gayet hevesli olarak 1. gün okula gitti. Kafasına geçen sene kötü muamele yaptığını söylediğimiz çocuk vurdu ve ertesi gün "Ya başıma bir şey gelirse" diye gitmek istemedi. Bir ay sonra yine aynı çocuk oğlumun kafasını iterek başka bir çocuğa çarpmasına sebep oldu. Başka bir gün başka bir öğrencinin ayağı oğlumun yüzüne çarptı. Buna benzer ufaklı büyüklü birçok kaza yaşadık. Bunların hepsine "Çocuklar oynarken olabilir" dedik. Yine de bu olayların tekrar olmaması için sınıf öğretmenimize bilgi verdik. Hepsinde de karşı tarafı savunur bir tavır alarak olayı kapatmaya çalıştı. Tek derdi sınıfında böyle olayların olduğunun duyulmamasıydı. Çocuğum ilk defa kendi isteğiyle tüm derslere sorunsuz olarak girdiği ve bu sene başından beri giremediği Almanca dersine bile girdiği gün, yaptığı bir yaramazlıktan dolayı (kimse yaralanmadı ve zarar görmedi) oğluma verilen haftanın öğrencisi kartı öğretmen tarafından geri alınarak, arkadaşlarının yanında rencide edilip tüm motivasyonu kırıldı. Ve yine benim çocuğum okula gitmekte sorun yaşadı. Daha uygun bir şekilde uyarılamaz mıydı? Tam da giremediği bir derse girdiği bir günde bu şekilde bir cezalandırma, kaç aylık uğraşlarımızı kesti attı. Okul yönetimine konuyu aktardık ve okul yönetimi bize haklı olduğumuzu, öğretmen ile görüşeceklerini bildirdi. Ertesi gün okul yönetimine "Sonuç ne oldu?" diye sorduğumda "Beyaz bir sayfa açalım, çocuğu kaybetmeyelim" dediler. Fakat ertesi gün sınıf öğretmeni suratı asık bir şekilde bizimle hiç muhatap olmadan, bizi gördüğünde suratını başka tarafa çevirerek tepki verdiğini gördük. Düzelir dedik ama çocuğa da aynı şekilde davranmış. Çocuğa cevap vermemiş, yok saymış. Çocuğun ağlamasına rağmen hiçbir tepki vermeden öylece bırakmış. Bunun üzerine okul yönetimine "Hani beyaz bir sayfa açılacaktı, öğretmen neden bu şekilde davranıyor?" diye sorduk. Okul yönetimi bile olayı çözemedi ve çocuğumu okuldan almak zorunda kaldım.

Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji'nde Yaşanan Olumsuz Deneyim: Çocuğumun Güvenliği Ve Mutluluğu Tehlikede

17 Nisan 2025 10:51
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Okulda Şiddet Ve İlgisizlik

28 Mart 2025 20:39

Yardımcı Öğretmen Eksikliği Ve İlgisiz Okul Yönetimi

11 Eylül 2025 22:58

Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Florya 2 Kampüs Eğitmenler Hakkında

31 Ağustos 2024 18:48
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji İstanbul Tema Kampüsü'nde Yaşanan Ciddi Sorunlar

14 Eylül 2024 22:29