Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Veliyi Ciddiye Almıyor.

27 Ekim 2023 01:02

Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü kampüsünde iki çocuk velisiyim. Oğlum 4 yıldır, kızım 3 yıldır bu okuldalar. Kızım anaokulundan sonra 1. Sınıfa bu yıl başladı aynı okulda. Ancak öğretmenle çok ciddi sorunlar yaşadık. Öğretmen hanım, çok kolaylıkla çözüme kavuşturulabilecek ufacık şeyleri 6 yaşındaki bir çocuğun kendisine dert edinip ağlamasına sebep olabilen, empatiden yoksun, pedagojik eğitimi olduğundan şüphe duyduğum biri. Veli olarak benim suratıma telefon kapatmış ve olayı kişiselleştirip beni çocuğumla ilgili dahi hiçbir konuda aramayıp, iletişim kurmayan biri. Sınıf değişikliği talep etmemize rağmen maalesef reddedildi. Düşününüz ki; daha kaliteli eğitim hizmeti alacağınızı ümit ederek, dünya kadar para verip gözünüzün nuru yavrularınızı emanet ediyorsunuz ama dert sahibi oluyorsunuz! Oğlum 4 yıldır aynı okulda ve hiçbir öğretmeniyle sorun yaşamamışken hatta öğretmenleriyle ileri derecede iyi ilişkiler kurmuşken, sorun yaşadığımız kızımın öğretmeni nedeniyle "sorunlu veli" muamelesi görüyorum şu an. Ayrıca diğer bütün birinci sınıfların derslikleri gayet büyük ve ferah olmasına karşın; yine kızımın dersliği diğer sınıfların yarısı kadar büyüklüğe sahip ve sınıf mevcudu da aynı. Bu okulda hiçbir şeye itiraz etmezseniz sizden iyisi yok. Asla istekleriniz, şikayetleriniz ciddiye alınmıyor. Paranızla dert sahibi olmak istiyorsanız, çözüm Bahçeşehir Koleji!

Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji'nde Yaşanan Olumsuz Deneyim: Çocuğumun Güvenliği Ve Mutluluğu Tehlikede

17 Nisan 10:51

Bahçeşehir Koleji Edirne Kampüsü Verdiği Sözleri Tutmadı

25 Ağustos 2023 05:18
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Çocuğumuzun Duygusal Gelişimi Olumsuz Etkilendi

20 Haziran 12:43

Yardımcı Öğretmen Eksikliği Ve İlgisiz Okul Yönetimi

11 Eylül 22:58
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji İstanbul Tema Kampüsü'nde Yaşanan Ciddi Sorunlar

14 Eylül 2024 22:29