bahcesehir-koleji-servis-ucretleri-ve-iletisim-sorunlari-2.pdf
Ümit
03 Eylül 17:43

Kızımı bu sene Çamlıca Bahçeşehir Koleji'ne yazdırdık. Okul parası, kitap parası derken ödedik. Daha okul başlamadı. Bunların hepsi aşağı yukarı bildiğimiz şeylerdi. Ancak okulla evin arası 3,7 km olduğu halde servis ücreti olarak 83.000 TL istediler. 83.000 TL. Bir daha yazayım 83.000 TL. İBB'nin özel okul servisleri için destek (hostes) personeli dahil fiyat listesinde bu bedel 27 bin olarak görünüyor. İBB'nin 27 bin dediği şey tamam aynı fiyat olmasında 83.000 TL nedir? Şöyle örnekleyeyim, eğer kızımı Turkuaz taksi ile her gün okula götürüp geri alsam bedel 54 bin oluyor. Öyle hesap edin. Bazı okulların fiyatı bu kadar sadece. Ekte hem bunun bilgisi hem de İBB fiyat listesi dokümanı bulunuyor. Bahçeşehir'i arıyorum, döneceğiz dediler 1 hafta oldu. Bugün 2 kere aradım, beklemekten kapandı çağrı merkezi. Telefona da bakmıyor, dönüş sözlerini de tutmuyorlar. Eğitim sistemi ülkemizde zaten saçma sapan bir hale gelmiş durumda iken, çocuklarını okutmaya çalışan ailelere evlatları üzerinden yapılan bu haksızlık için devlet ne yapıyor? Hiç! Peki buna @Bahçeşehir Koleji ne diyecek? Görelim birlikte.

bahcesehir-koleji-servis-ucretleri-ve-iletisim-sorunlari-2.pdf
profile profile profile
Ümit
03 Eylül 18:10

Benim yazdığım kelimeleri düzelten Şikayetvar sitemini de buradan kınıyorum. Ne yazacağımı size soracak değilim sanırım.   Ya insanları özgür bırakın ya da yavaş yavaş bu baskıcı sistem ölmeye devam etsin.

Bahçeşehir Koleji Batıkent Yerleşkesi Şikayeti

Gamze