Muhibe sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 20:18

Sancaktepe babaoğul mutfak banyo firmasından mutfak dolabı aldım bir gün sonra kapaklar kabarma yaptı dökülmeye başladı en son 1 ay sonra yeni kapak gönderdiler ve kapakların menteşelerini bile vermediler. Yeni kapakta ücretli aldım. Yani 13 bin 15 bin gibi konular söz konusu değil çok fazla bir ücreti mal oluyor ve hiçbir şekilde su değmeyecekmiş bu mutfak böyle bir şey söz konusu olabilir mi?

Hüseyin

Eski kapakları geri almadık Onun menteşelerini kullanmak aklınıza gelmedi mi?

Hüseyin

Yemek yerken getirip yemeğimizin üzerine bu kapak şişti bunu değiştirmeniz lazım diye kapağı yemek yediğimiz masaya koymanızda ayrı bir incelikti.

Hüseyin

Başta dolap böyle geldi dediniz Sonrasında su değdiğini kabul ettiniz Su tesisatçınızda değil de suçu bizde aradınız musluk değişiminde dolabın içerisinde biriken suyu silmeyip 2 gün bekletirseniz olacağı elbet bu bunu anlamak zor olmasa gerek ayrıca bu kapak MDF ürün geldiğinde kapaklarda herhangi bir şişme yoktu İlk gün tozlu olduğu için fark etmedim dediniz sonrasında fark ettim dediniz Şu ürünün kabarmasının tozdan fark edilmeyecek bir yanı var mı? Su değen bir ürün şişer bunun MDF ile sunta ile bir alakası yok.

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 21:10