İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Ürün Ve İade Engeli: Shopier Üzerinden Dyson Alışverişi

17 Ekim 2024 23:53

Bg Sportive isimli mağazadan Shopier ödeme yöntemi üzerinden Dyson satın aldım. Ürünü teslim aldığımda kutusundan bile anlayabileceğim üzere ürünün orijinal değildi. Instagram üzerinden durumu ilettim ve iade etmek istediğimi belirttim, ancak bana iade alamayacaklarını

söylediler. Shopier'in satış sözleşmesinde iade hakkımın olduğu yazmasına rağmen firma, her türlü iletişim kanalından beni engelledi. Herhangi bir iade adresi de bulunmuyor; üstelik bir şekilde iade edilen ürünler, kargodan teslim alınmasına rağmen para iadesi yapılmıyormuş. Ürünlerimin iadesi konusunda yardımınızı rica ediyorum. Bir yüzeyden aldım.

Yorumlar (5)

Aziz
Aziz

Bankanızdan mağdur edildim deyip harcama itirazı oluşturun

Davut
Davut

Merhabalar, bende aynı durumu yaşadım ancak burada uğraşmanıza gerek yok, Shopier aracı firma görevini üstlendiği için Shopier müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirip iade kargo kodu alıp ürünü taraflarına gönderip iadeniz yapılabiliyor.

Aylin
Aylin

Merhaba benim de başıma buna yakın bir olay geldi. Onlara maliyeye şikayet edeceğini söyleyin ve şikayetinizi yapın. Bende bu şekilde para iademi aldım. Yanıltıcı reklamlar ve faturasız ürün gönderimi yapıldığını belirtin

İlknur

Merhabalar maliyeye şikayetimi nasıl yapabilirim

Teşekkür ederim

yanlis-urun-iade-reddi-ve-fatura-sorunu-3000-tllik-magduriyet-3.jpg
yanlis-urun-iade-reddi-ve-fatura-sorunu-3000-tllik-magduriyet-2.jpg

Sahte Ürün Ve İletişim Sorunu Yaşadım

24 Mart 2025 16:41
Lale sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 16:12