Ayyıldız Park Erkek Öğrenci Yurdu'na kaydımı 21.09.2022 tarihinde yapmış olmama rağmen, 02.10.2022 tarihinde yurda giriş yaptığımda yurdun vaat ettiği hiçbir şeyin olmadığını gördüm. Pencereler bozuk, ortam kir ve pis içindeydi, hatta sebilin fişi bile çekilmişti. Yemeklerin ücretsiz olduğu söylenmişti ancak benden ücret talep edildi. Bu durum üzerine yurttan ayrılmak istedim. 03.10.2022 tarihinden itibaren hiç kullanmadığım ve almadığım hizmetler için bana 25 bin lira civarında bir icra takibi çıkarıldı.

1 Destek
24 Kasım 2023 13:16 (Şikayetten 8 gün sonra)

Öncelikle belirtmek isteriz ki yurdumuzda 300 'den fazla öğrencimiz konaklamaktadır. Öğrencilerimize sunduğumuz ortam ve hizmetlerimizin kalitesi söylediğiniz gibi olsaydı (oldukça kötü bir tablo çizmişsiniz)300 den fazla öğrencimizle yolumuza devam ediyor olamazdık. Şikayetinizi tam da avukatımızın yasal sorumluluklarınızı yerine getirmeniz için harekete geçtiğinde paylaşmanız manidar oldu. İcra takibinde tarafınıza bildirilen rakamlar yasal dayanakları olan gsb 'nin Yönetmelikle özel yurtlara vermiş olduğu haklara istinaden hesaplanmaktadır. Yönetmelik gsb 'nin sitesinde kamuya açık bir şekilde yayınlanmaktadır. Sizler de oradan rakamları teyit edebilirsiniz. Vaatlerimizi yerine getirmediğimiz konusundaki iddialarınızı kanıtlamanızı beklemekteyiz. İyi günler

Hasan
24 Kasım 2023 22:51

Otomatik yanıtla geçiştiremezsiniz   1 gün kalmadığım yere kapıma icra kağıtı göndermek ne ya Neyse ki elimde yeterli belgelerim var çoğu kişiyi aynı durumda aynı şekilde şikayetçi sizde görüyoruz Google yorumlarında yazılanları kendi kendinize 5 yıldız vermeyi

Kurumumuzun şikayetleri otomatik yanıtla şeklinde bir çalışma politikası bulunmamaktadır. Konaklayanlarımızın görüşlerini önemsemekte ve dikkate alıp bireysel yanıtlamaktayız. İcra evrakınız hakkındaki açıklamayı tarafınıza açık bir şekilde yapmış olduğumuz görüşündeyiz. Bu konuda gsb Yönetmeliği şartları esastır ve Yönetmeliğe uygun hareket edilmektedir. İyi günler

Ayyıldız Park Erkek Öğrenci Yurdu Mağduriyeti!

Kocaeli Ayyıldız Park Öğrenci Yurdu. 2022-2023 öğretim yılında. Yurtta kalmak için kayıt oldum. Deprem nedeniyle okulum ...

1 Yorum

Ayyıldız Park Erkek Öğrenci Yurdu Dönemin Bitmesine İki Ay Kaldı Ve Sineklik Hâlâ Gelmedi

Ben ayyıldız park erkek öğrenci yurdu'da üç senedir kalıyorum. Ne zaman bir şey istesem hiçbir zaman yapılmadı. Kaldığım...

1 Destek