Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Aytemiz Akaryakıt Fazla Yakıt Dolumu Ve Arızalanan Şamandıra

31 Ekim 2023 22:17

Aracıma yakıt almak için Kayseri İldem mevkisinde bulunan Aytemiz şubesinde çalışana depoyu fullemesini söyledim. Yakıt belli bir seviyeden sonra durdu, ancak çalışan yakıt vermeye devam etti. En sonunda benzin yere tasmaya başladı. Alttaki tahliye borusundan benzin olduğu gibi yerlere boşaldı. Umursamaz çalışan kendince bir şeyler savundu ve aracın içini günlerce benzin kokusu sardı. En önemlisi, yakıt ibresinin düşmediğini fark ettim. Tamire götürdüğümde ise şamandıranın bozulduğunu söylediler. Sonuç olarak, sürekli tercih ettiğimiz köklü bir firmadan zararımın temini için mahkemeye vereceğini belirtmek istiyorum. Yaşadığım bu olumsuzluğu başka insanların yaşamaması için daha kaliteli firmalar tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

01 Kasım 2023 08:06 (Şikayetten 9 saat sonra)
02 Kasım 2023 11:45

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili irtibat numaranız üzerinden sizinle 02.11. 2023 tarihinde iletişime geçilerek detaylı bilgilendirme yapılarak, şikayet var kaydınız kapatılmıştır. Sizleri istasyonlarımızda tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. Aytemiz Müşteri Memnuniyeti Ekibi

02 Kasım 2023 11:48

Şikayetim sonrası sadece saha personelinin uyarıldığı sadece 10 TL lik fazla koyulduğunu (ancak benim aracıma 260 TL lik fazla yakıt koyuldu) belirtiler çözüm filan yok aracını düşünen bu firmadan alışveriş yapmaz.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Aytemiz Benzinlik Ve Genel Müdürlük Hakkında Şikayetim Var

04 Ocak 2024 17:08
Aytemiz Benzinlik Ve Genel Müdürlük Hakkında Şikayetim Var
Alper sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 12:00
Kayseri Aytemiz İstasyonu, Pompaları Doğru Miktarda Yakıt Vermiyor
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Aytemiz Akaryakıt Gece Yarısı Yakıt Karışıklığı Ve Sonrasında Yaşanan Sorunlar

16 Nisan 2024 18:14