Amine sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 23:22

A**** markasına ait hızlıca pişirilen dana jambon salamı BİM'den satın aldım ancak bozuk çıktı. Aldığım iki paketin diğeri de bozuktu ve kapalı olmasına rağmen tadı çok kötüydü, yiyemedik. Atmadan önce bu durumu bildirmek istedim. Ürünün son kullanma tarihinde hala zaman olmasına rağmen bu sorunun bir an önce çözülmesini ve sebebinin ne olduğunu öğrenmek istiyorum.

04 Mayıs 2024 00:39

Aytaç markası bozuk ürünler kokmuş bozulmuş ürünler var marka İlgisiz alakasız bir marka kaç ay olmuş hala bir geri dönüş olmadı oyalamak adı altında bir şeyler yapıyorlar sadece müşteri kaybediyorlar başka hiçbir şey değil Kandırıyorlar yardımcı olmuyor

24 Mart 2024 23:32

Aytaç markasının salamlarından aldık bozuk çıktı ve geri dönüş olarak sadece arandım ama daha bir şey olduğu yok markanın dikkatine sonuçlanmış bir şey yok Aytaç şipşak dana jambon salam alırken dikkat edin ve sağlığınızdan olmayın lütfen dikkat edin tarihle falanda alakası yok bu ürünlerin

20 Mart 2024 23:10

Aytaç şipşak dana jambon salam aldım BİM'den bozuk çıktı parti numarasını söylüyorum 240 125 -07 Ürünler dolaptaydı ama ona rağmen bozuk çıktı tarihine de var bu konuyla alakalı bilgilendirme ve geri dönüş yapılmasını bekliyorum Aldığım BİM market adresi Gümüşpala Mahallesi Şükrü bey Caddesi 4/a 4B 4D Avcılar İstanbul

21 Mart 2024 10:04 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Aytaç Müşteri İletişim Merkezi

Amine
Amine
13 Eylül 2024 14:36

Sadece telefonla arandım başka hiçbir şekilde bana geri dönüş sağlanmadı iletişime geçilmedi aranıp konuyu öğrenip öğrenip hiçbir şey yapmamak bir süreç ise Bravo size

Beşler Bir Lokma Dana Jambon

20 Kasım 2023 00:10
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
10 Ağustos 2024 11:16