Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur Dinçer Butik Kargo Takip Numarası Olmayan Sipariş Ve İletişim Sorunu

Ayşenur Dinçer Butik Kargo Takip Numarası Olmayan Sipariş Ve İletişim Sorunu
26 Haziran 2024 20:54

aysenurdincerbutik.com adresinden cumartesi verdiğim siparişimi kargoya vermiş görünüyorlar, ancak kargo gelmedi ve kargo takip numarası da göndermediler. Siparişi verirken şehir dışına çıkacağımı belirtmiştim, kargo durumunu sormak için telefon ettim, telefona kimse çıkmıyor. Firmayla irtibata geçebileceğim başka hiçbir şey yazmıyor sitelerinde. Sadece sözleşme metninde bir telefon numarası buldum, ona da kimse cevap vermiyor. Yanıltıldım mı?

Yorumlar (6)

Büşra

Yaklaşık kaç gün içerisinde gelmiş oldu acaba abimin nikahında giymek için almıştım o güne çok az kaldı yetişecek mi onu hesaplayıp ona göre başımın çaresine bakarım

Ömer

Onu hiç hatırlamıyorum. Ama siparişten en az 1 hafta geçmişti. Telefonuma ve maillerime cevap vermedikleri gibi, şikayet yazınca ona bile haftalar sonra tepki verdiler.

Büşra

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum kargonuz geldi mi acaba yoksa dolandırıldığımdan şüphelenmeye başlayacağım

Sinem
Sinem

Sizin siparişiniz geldi mi 20 martta sipariş verdiğim kargo aynı sebeple hala elimde değil yazıyorum muhatap olunmuyor şikayet edeceğim artık

Ömer

Ben yurt dışında çıktıktan sonra geldi. Komşuya bırakmışlar. Gelip baktığımızda ve beğenmeyip geri göndermek istediğimizde ise "çok zaman geçmiş alamayız" deyiverdiler.

Gamze
Gamze

Geldi mi siparişiniz acaba geldiyse kaç günde geldi acaba

16 Temmuz 2024 22:25
Ilgın sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2025 16:16