14 Ekim 2024 20:44

Evlenme arifesinde olan bir insanım. Bir koltuk takımı aldım ve ürünü ayıplı gönderdiler. Ürünle alakalı ilk konuşmamızda, üründe herhangi bir sorun olduğunda 14 gün içerisinde servis desteği vereceklerini söylediler. Anlaştık ve ödemesini yaptım. Ürün tesliminde işlerimin yoğunluğundan ben teslim alamadım ve aile bireylerimden birine teslim alması için eve gitmesini rica ettim.

Sonradan gelip baktığımda, ürünün ayıplı olduğunu ve farklı bir ayak kullandığını tespit ettim. Aradığımda, 'ayağı biz size verebiliriz, değiştirebilirsiniz' dediler. Ben de 'ayağını değiştirebiliyor olsam senden mobilya almam, gider kendim daha uygun maliyete daha sağlam bir mobilya yaparım' dedim ve telefonu kapattım. Bana verilen numarayı her gün arıyorum; bugün gelecek, yarın gelecek, yarın kesin söz gelecek vb. Gibi laflarla geçiştiriliyorum.

Servisteki arkadaşın numarasını rica ettim ve aradığımda servisteki çalışan arkadaş, 'arıza formu verildiğinde 15 ile 30 gün içerisinde size dönüş sağlıyoruz' gibi laflar kullandı. Ticarette söz senettir. Hem yalancı hem de insanları yanıltmaktan başka bir işlevleri yok.

15 Ekim 2024 11:58 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, İsim soy isim rica edebilir miyiz? Yardımcı olalım

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Valsemo Mobilya Kalite Sorunları Ve Teslimat Gecikmeleri

08 Haziran 2024 23:54
Zehra sonucu yetersiz buldu

18 Ekim 2023 11:57
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Teslimatında Yaşanan Aksaklıklar Ve İletişim Sorunları

05 Temmuz 17:02
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Teslimatı Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

20 Mayıs 14:06