Okan sonuçtan hiç memnun değil

Valsemo Mobilya Kalite Sorunları Ve Teslimat Gecikmeleri

08 Haziran 2024 23:54

Evlilik hazırlığında Aralık ayında koltuk takımı, yemek masası takımı ve TV ünitesi aldım. Tabii ki hepsini sıfır ürün olarak aldım. Teslimat zamanı geldiğinde asla gününde teslim etmediler. Her zaman yalan söyleyerek nakliyecisi dahil gecikme yaşattılar. İlk gönderdikleri koltuk takımı oldu. Teşhir ürünü gönderdiler. Bunu kabullenmediler, haklı çıkmaya çalıştılar. Mağazada çektiğimiz video ile eve gelen koltuğun birebir aynı olduğunu, aynı lekelerin ve iplik söküğünün aynı yerde olduğunu kanıtladık. Telafi edeceğiz deyip başka koltuk gönderdiler. Ancak gelen koltuk, kalitesiz bir atölyede yapılmış, çocuk koltuğu gibiydi. Bütün ölçüler farklı, kalite desen sıfırdı. Para iadesi istediğimizde ya teşhir koltuğunu ya da kalitesiz koltuğu kabul etmemizi söylediler. Yemek masasına gelince, o da farklı bir günde geldi. Getirmeleri gereken günde bahaneleri yemek masasının boyasının atmış olmasıydı. Bildiğiniz ikinci elden farksız, masanın altı soyulmuş, istenilen renkte yapılmamış, ayakları soyulmuş ve üstüne boya atılmıştı. TV ünitesini zar zor iptal edip onun iadesini aldım. Yarı fiyatına daha güzel bir yerde yaptırdım. Her şeyleri pahalı olan bir mağaza, müşteriye saygısı olmayan ve her türlü bahanenin arkasına saklanan bir mağaza. En sonunda helallik istediler, tabii ki etmiyorum. Hakkımı helal etmiyorum. Evlilik yolundaki güzel zamanlarınızı bu mağaza yüzünden stresli geçirmeyin. Asla helal olacak bir şey yapmadılar.

Zehra sonucu yetersiz buldu

18 Ekim 2023 11:57
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 07:30

Mobilya Alışverişimde Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı