Aydın Büyükşehir Belediyesi Otobüste Kredi Kartı Geçilince Komisyon Kesiyormuş!

09 Nisan 2024 11:08

9 Nisan 2024'te 10.15'te Didim otogardan kalkan 405 numaraya bindim. Otobüs kartım yetersiz bakiye dedi. Normalde böyle durumlarda Yolda benzinlikte durup karta yükleme yapabiliyoruz. Ben de yolda karta yükleme yapacağımı söyledim. Şoför otobüste kredi kartı ile de ödeme yapılabildiğini söyledi. Ben de banka kartı geçtim. Meğer banka kartıyla geçince komisyon kesiyormuş. Bunun bilgilendirmesi yapılmadı bana. Sonra da şoföre fazla geçtiğini söyleyince, öyle söylüyor komisyon kesiyorlar diye. Bana başta bunun bilgilendirmesinin yapılması gerekirdi. Ben neden 66 liralık yola 80 lira ödedim ki. Bilseydim geçmezdim hiç. Yolda yüklerdim kartıma para. Hayır üç beş lira da değil yani 14 lira. Kim karşılayacak bu zararımı. Hayır bir de arife bugün yani. Ayrıca niye bu kadar komisyon kesildiği de başka bir soru işareti. İnşallah bundan sonrasında başkalarına yapmazlar aynı hatayı. Siz insanları her konuda bilgilendirmek zorundasınız bunu söylerken, siz bilgilendirin de insanlar karar versinler buna siz değil. Aradaki farkı siz ödemiyorsunuz. Elimdeki nakit parayla ödedim ben yine sonuçta. Çok saçma yaptığınız.

07 Ağustos 2025 22:52
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Otobüste Ödeme Sorunu ve Zorlu Hava Koşulları

24 Aralık 2024 09:26