Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Aybimaş Market'te Güvenlik Ve Saygı Sorunu

17 Ağustos 2024 12:57

16 Ağustos'ta Yenişehir'de ki Aybimaş marketten öğleden sonra alışveriş yaptım. Alışveriş yaparken, kasiyer bir hanım ürünlerimi geçecekti. Market çalışanı bir beyefendi kasiyer hanıma bağırmaya başladı. Bir kadına nasıl bağırır sizin elemanınız? Bu nasıl terbiyesizliktir?

Ürünlerimi aldım, dışarıda birkaç işim vardı. Kasiyer hanım moladaydı sanırım. Aynı bağıran beyefendi, o kadının resmini çekti. Bir yere göndereceğim dedi. Bir kadının resmini nasıl çeker sizin elemanınız? Bu rahatsızlıktan başka bir şey değildir. Resmen edepsizliktir. Ben ve ailem güvenerek alışveriş yapıyoruz.

Demek ki elemanlarınız benim de fotoğraflarımı çekiyordur. Derhal bu duruma müdahale edilmesini, hakkı yenilen o kadın elemanınız için bir özür dilemenizi ve o bağıran, utanmadan bir kadından habersiz resmini çeken elemanınızın gerekenin yapılmasını rica ederim. Aybimaş'a karşı güvenim kırılmıştır. Bir kadın olarak artık tedirgin şekilde hareket edeceğim.

17 Ağustos 2024 18:41

Merhaba, 16 Ağustos'ta Yenişehir'deki Aybimaş marketten öğleden sonra alışveriş yaptım. Alışveriş yaparken, kasiyer bir hanım ürünlerimi geçecekti. Market çalışanı bir beyefendi kasiyer hanıma bağırmaya başladı. Bir kadına nasıl bağırır sizin elemanınız?  Ürünlerimi aldım, dışarıda birkaç işim vardı. Kasiyer hanım moladaydı sanırım. Aynı bağıran beyefendi, o kadının resmini çekti. Bir yere göndereceğim dedi. Bir kadının resmini nasıl çeker sizin elemanınız?  Ben ve ailem güvenerek alışveriş yapıyoruz. Demek ki elemanlarınız benim de fotoğraflarımı çekiyordur.   Aybimaş'a karşı güvenim kırılmıştır. Bir kadın olarak artık tedirgin şekilde hareket edeceğim. İyi günler.

09 Temmuz 2023 22:32
Çağdaş Marketler Müdür Diye Düşündüğüm Yetkili Kişi Beni Marketten Bağırarak Kovdu!

17 Ağustos 2024 01:41
Azra sonuçtan hiç memnun değil

Mağazada Kadına Şiddet Ve Rencide Edici Davranış

08 Mart 2025 13:51
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 16:54