Ayakkabı Dünyası'nın Alınan Terlik

03 Eylül 2024 21:45

İzmir Optimum Ayakkabı Dünyası mağazasından bir adet terlik aldık. Aldığımızda mağazada bulunan yetkili, Ayakkabı Dünyası'nın kendi üretimi olduğunu ve bir problem olması halinde her şekilde yardımcı olacaklarını söylediler. Terliği aldık. Üzerinden birkaç gün geçti ve terlik yanlarından açıldı. Daha doğru düzgün giyemeden mağazaya geri götürdüm. Onlar incelemek için terliği aldılar. Yaklaşık bir ay süre geçtikten sonra kullanım hatası olduğunu söyleyip yanları açık terliklerimizi geri iade ettiler. Ben mağazada çalışan arkadaşa sorduğumda, kendisi bugüne kadar her türlü hatayı şirketin kullanıcı hatası olarak gördüğünü ve aksi bir sonuçla hiç karşılaşmadığını söyledi. Yazık verdiğimiz paraya. Bir daha ne alırım ne aldırırım.

04 Eylül 2024 07:19 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

04 Eylül 2024 10:21

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yapmış olduğumuz görüşme sonucunda konu ile ilgili tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

Doğukan sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2024 20:32

05 Aralık 2023 22:13
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2025 18:51
Yanıltıcı Ürün Satışı Ve İade Sorunu: Ayakkabı Dünyası'nda Yaşadıklarım
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2025 01:22
kisa-surede-yirtilan-terlige-garanti-reddi-ve-yetersiz-iletisim-2.jpg