Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Awox Sesli Titreme Ve Su Kaçırma

Awox Sesli Titreme Ve Su Kaçırma
23 Temmuz 2024 11:46

Awox snow Pure SS783 model arıtmalı su sebili aldım. Kurban bayramı sonrası kargo teslim etti. Müşteriler hizmetlerini arayarak servis kurulumunu istedim. Amasya /Merzifon da olduğumu söyledim. Amasya Servise yönlendirme yaptılar. Amasya servisi gelmeyeceklerini söylediler. Müşteri hizmetlerine sorunu ilettim. Benim kurmam gerektiğini merkez servis video gönderdi. Bazı sorunları merkez servisi aradım anlattım. Su kaçağı ve sesli çalışma yaptığını 5-10 dakikada titreme sorunu olduğunu söyledim. Bana sorunla ilgili video gönder diyor. 1-2 saniyelik ses ve titreşim videosu nasıl olacak. Ürünün yenisi, ya da bir üst model, ya da ücret iade. Kurulum ücretini unutmayalım 😊😊

24 Temmuz 2024 09:29

Dünkü şikayet yazımdan sonra şimdi soğutma işlemi için çalışmaz iken bile titreme yapıyor. Kısaca Buzdolabı çalışıp durma esnasında nasıl motor sustuğunda yaptığı gibi titreme yapıyor.

25 Temmuz 2024 14:58 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

28 Temmuz 2024 08:02

Şikayetim var sitesine durumu yazdıktan sonra WhatsApp üzerinden geri dönüş oldu. Sorunu sordular ve Video göndermemi istediler. Sorunu video ile anlatmak çok zor. Çalışırken ve dinlenme sırasında. Sorun titreme. Çünkü bazen 5~10 dakika ara oluyor. Bazen 3~4 saat sonra 1~2 sefer daha oluyor. Örnek vereyim 27.07.2024 Cumartesi akşam Saat 22:00 sonra çalışırken 1~2 defa titreme meydana geldi. 1 saat sonra 1~2 dakika ara ile 4 defa titreme sarsıntı oldu. Sizlere soruyorum Video çekmek için Cihazın yanında ve 24 Saat canlı kayıt açık olması gerekiyor sanırım 🤔

08 Ağustos 2024 20:42

Herhangi bir işlem olmadı

29 Kasım 2024 19:02

Awox müşteri hizmetleri sanırım. 2~3 gündür WhatsApp üzerinden şikayet yazımı kaldırmam için konuşuyor. Mevcut hata sorunu çözmek yerine şikayet yazımı iptal etmek istiyorlar

Mesutşen sonuçtan hiç memnun değil

Mesutşen
01 Ağustos 2023 15:54
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Awox Su Sebili İle Yaşadığım Sorunlar Ve Çözüm Arayışım

Cengiz
12 Eylül 2024 17:08
Awox Su Sebili İle Yaşadığım Sorunlar Ve Çözüm Arayışım
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Su Sebilinin Uzun Süredir Serviste Beklemesi Mağduriyet Yaratıyor

Ercan
13 Ağustos 2025 14:57
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Awox Su Sebili İle Bitmeyen Sorunlar

Kamil
02 Mart 2025 20:09
Awox Su Sebili İle Bitmeyen Sorunlar
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Awox Marka Su Arıtıcılı Sebil

Nazan