03 Ekim 2024 00:25

Adını Özantik olarak bildiğim, iki yıldır halı verdiğim firma İstanbul Avrasya Halı Hastanesi olmuş ama telefon profilleri Özantik olarak geçiyor. 20 Eylül'de halı verdim. Bana 2 Ekim'de gecenin saat 23'ünde halı getirdiler. Bu süreç içerisinde aklıma bin türlü şey geldi. Her neyse, adresi bulamadık gibi bahanelerle geldiler; bir önceki gün aracımız bozuldu dediler. Bir şekilde halılar geldi. Sonunda 6 halıya ki bunların ikisi yolluk, metresi 108 küsurdan 2500₺ yıkamaları için verdiğim halılarım virane bir şekilde elime ulaştı. Üstüne bir de asansörünüz bozuk diye azar yedim. Neden bu saatte getirdiniz diye sordum, ilk gelen kişi halılar karıştı dedi. İkinci gelen kişiye poşetler yırtık geldiği için parayı teslim ederken gördüm. Püskülü farklı tonda, yıkanmamış geldi. Bana sabah ışıkta bakın, halınız yanar döner dedi. Bir şey diyemeden iyi akşamlar dedi, gitti. Resmen paramızla rezil rüsva olduk. Yolluğu açtım, içindeki lekeler duruyor. Hakeza diğer halılarda da çikolata lekesi dahi duruyor. Yazık, günah; kul hakkından başka bir şey değil. Allah'a havale ediyorum. Halıları kuşku ile açtım, evimin içine toz doldu. Nasıl yıkama bu? Üstüne azar yedim cabası. Bana ulaşırsanız diyeceğim, çünkü eşimin telefonlarına bakmadınız. Teslim ettikten sonra telafi edelim derseniz, bir daha aynı hatayı yapıp asla ve asla vermem. Yazık, günah; güzel ders oldu. Bana vereceklere de benden dolayı tecrübe olsun.

03 Ekim 2024 00:20

İki yıldır halı veriyorum bu yıl halılarımı rezil ettiler dünyanın parasını verdim ama karşılığını alamadım yazıklar olsun para iadesi istiyorum halılarım toz renk değiştirmiş lekesi çıkmamış bir şekilde geldi gecenin saat 23 de üzerine benim azarlamam gerekirken onlar beni azarlayıp gitti teslim aldıktan sonra eşim aradı muhatap bulamadık halıları geri vermem yeterince mağdur oldum

Ek
Ek

23 Ağustos 2024 18:30
Nevra sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 14:59
Halı Yıkama Sonrası Hasar Ve Olumsuz Müşteri Hizmeti Deneyimi
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 15:36
Halı Yıkama Kabusu: Yırtık Ve Lekeli Halılar
Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 10:44

15 Temmuz 2025 15:05