Korhan sonuçtan hiç memnun değil

Avec Rent A Car Yanlış Araç Ve Sorunlu Kiralama Deneyimi

Avec Rent A Car Yanlış Araç Ve Sorunlu Kiralama Deneyimi
13 Ekim 2024 17:00

İstediğim araba gelmedi maalesef, onun yerine benzeri diye daha değeri düşük motoru zor çeken 1.0 bir araç geldi. Verdikleri araçta ellerinde kaldığı için baktım yaz sezonu 9 bin tl aşağı veriyorlardı. Rezervasyonu şubat ayında yaptım Audi a3 (1.5 TSİ) garanti olması istediğim için.

Kayseri şubesine geldiğimde kiraladığım araç kaza yaptı diyerek bana ellerinde kalan 1.0 motorlu bir kırmızı Seat aracını uygun gördüler. Kabul edinilir bir şey değil bu. Ve bu araç gerçekten problemliydi kiralama sureci boyunca. Arabanın çekişi problemliydi yokuşlarda. Zaten depo yari teslim edilince anladım kiralama surecinin sorunlu geçeceğini. Sürekli lastik basınç uyarısı aldığım halde bildirdim firmaya benim sorumluluğumdaymış gibi lastikçiye gösterin dediler.

Tekeri istasyonda 3 defa ilaveten hava bastırdım ama yine aynı uyarı geldi. Ellerinde müsait olan Audi a3 sedanı verelim demelerini beklerdim. Bu hatayı telafi etmeleri için ama onun yerine lastikçiye gitmem söylendi. Orada gerçekten nezaketimi bozmak istemedim ama firmaya olan güvenim gittikçe azalıyor. Sizin umrunuzda olur. Olmaz bilemiyorum. Koskoca avec firmasının elinde sadece bir tane mi Audi a3 vardı? Elinizde yok diyerek insanlara hatcback Hyundai ı20, Clio, verin o zaman Audi kiraladıkları halde? A3 Sportback 1.5 TSİ full opsiyonlu bir arabanın muadili kırmızı Seat Leon 1.0 TSİ değil.

Motoru ve aracın değeri bile denk değil yani. Golf 8 (1.5), BMW 120i olması lazım değil mi sizce de? Çünkü web sitenizde bu araçlar aynı fiyattan kiralanıyor Audi a3 modeliyle. Elinizde vardı ama getirmediniz veya umursamadınız. Şube de beni bu konu hakkında aradınız falan dediniz ama çağrılarda öyle bir numara yok sizden gelen. Bu ilk defa değil ayrıca, defalarca daha önce kiraladım ve hep sorunlarla karşılaştık. Kurumsal bir şirkete güvenelim diyoruz ve sonuç hüsran.

13 Ekim 2024 17:05

Audi A3 rezervasyonum

13 Ekim 2024 17:07

Audi A3 Rezervasyonum

14 Ekim 2024 06:53 (Şikayetten 13 saat sonra)
10 Aralık 2024 17:15

Mustafa sonuçtan çok memnun

29 Aralık 2024 18:10
"Tarafıma dönüş sağlandı ve Faruk bey, çok beyefendi halden anlayan bir insandı. Tarafıma bebek koltuğunun ücretinin iadesi sağlanacağı söylendi. Dedikleri tamamlanırsa şikayetimi sileceğim. Faruk beye insani duruşundan dolayı tekrar teşekkür ederim."
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Avec Rent A Car Adana Şubesi Araç Kiralama Deneyimimde Yaşadığım Güvenlik Sorunları

03 Haziran 2024 16:08
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 20:06
Balkan sonuçtan çok memnun

13 Haziran 2025 11:40
"Yaşanan durum üzerine, Avec Antalya Ofisi'nin güzel bir teklifi oldu ve memnuniyetle kabul ettim. Sonra ufak bir yanlış anlaşılma yaşansa da akşam/mesai saati dışı demeden sorunu hızlıca çözdüler. Bu süreçte de F****Bey'e ve Avec firmasına teşekkürlerimi sunarım."
Benzin Kesintisi Ve İletişim Sorunu: Ücret İadesi Talebim Cevapsız Kaldı
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 18:21