Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Avec rent a car Hız Sınır Aşılması Ve Üyelik İptali

13 Haziran 2024 16:59

Merhabalar, Avec Rent a Car'dan defalarca kiralama yaptım. Şirketimizin de anlaşmalı olduğu bir kiralama şirketi. En son yaptığım kiralama sonucu hız sınırını aştığım için bir daha bana araç kiralama hizmeti vermiyorlar. Bu hususla ilgili diğer yaptığım kiralamalarda da bana hız sınırı limiti vs. söylenmedi ve tarafıma bir uyarı da yapılmadan kiralama hizmetini kapattılar. Müşteri hizmetleri ne şube durumu çözmek adına bir yol göstermiyor, mail formu dahi oluşturmuyor. Müşteri hizmetleri aynı şeyi tekrarlayıp duruyor. Bu durumda mağduriyetimin giderilmesi konusunda tarafıma yetkili kişilerin ulaşmalarını bekliyorum.

24 Haziran 2024 11:30 (Şikayetten 10 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Geri bildirimleriniz için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

24 Haziran 2024 18:00
Eyüp
24 Haziran 2024 20:12

Merhabalar Hangi sebeple uygun görülmediğimi müşteri hizmetleri zaten bana söyledi. Ama sonuç olarak benim üyeliğim açılmadı ve mağduriyetim devam ediyor. Bu durumla ilgili olarak çözümlemeyi yapmanızı üyeliğimin eskisi gibi aktif olmasını istiyorum bu konuda bana yardımcı olun

24 Haziran 2024 20:30
Eyüp
11 Eylül 2024 14:33

Karşımda robottan başka bir yazıcı olmadığı için çözüme de kavuşamadık bravo avec Rent A Car.

14 Şubat 13:27

14 Mayıs 2024 23:54
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ehliyet Yaş Şartı Nedeniyle Araç Teslim Edilmedi Ücret İadem Yapılmadı

21 Mayıs 15:05