Ser sonuçtan hiç memnun değil

Avcılar Hospital Hatalı Burun Ameliyatı

15 Nisan 2024 19:39

23.02.2023 tarihinde Avcılar Hastanesi'nde ** ** **  adında bir KBB doktoru tarafından burun ameliyatı geçirdim. Nefes alma sorunum ve geniz Eti problemim vardı, ek olarak estetik operasyonu da yapıldı. Ameliyat için 24.500 TL ücret ödedim. Ameliyattan çıktığımda nefes almam, öncesine göre çok daha kötüydü ve burun şeklimde bozukluklar vardı. Doktor, zamanla düzeleceğini söyleyerek beni oyaladı ancak sorun düzelmedi ve tekrar ameliyat olmam gerektiğini belirtti.

05.10.2023 tarihinde yapılacak ikinci ameliyat için benden 10.000 TL ek ücret talep ettiler. 'Bu sizin hatanız, ek ücret ödememeliyim.' dememe rağmen, 'Ameliyat edemeyiz.' yanıtını aldım.

Sonunda mecburen 05.10.2023 tarihinde 10.000 TL ödeyerek ikinci ameliyata girdim fakat sorunum hiçbir şekilde düzelmedi. Nefes almam hala iyi değil, burun ucunda kalıcı bir şişlik ve eğrilik var.

Doktor, o ameliyattan sonra hiçbir şekilde benimle iletişime geçmedi; ne bir muayene ne de bir kontrol yapıldı. Avrupa'ya gitti ve o tarihten beri ulaşılamıyor, geri dönüş yapmıyor. Sağlık Bakanlığı'na şikayet etmeme rağmen bir geri dönüş alamadım ve mağdur edildim. Toplamda 34.500 TL ödeyip iki kez ameliyat olmama ve sonuçların kötü olmasına rağmen, kimse ilgilenmedi.

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Çankaya Yaşam Hastanesi Kötü Burun Ameliyatı

23 Temmuz 2023 14:51

Başarısız Ameliyatlar Sonrası Sağlık Sorunlarım Çözülmüyor

Abdulbaki
18 Ekim 02:38
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı: Başarısız Sonuç Ve Zorunlu İkinci Müdahale

Çiğdem