Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Çankaya Yaşam Hastanesi Kötü Burun Ameliyatı

Çankaya Yaşam Hastanesi Kötü Burun Ameliyatı
09 Aralık 2023 10:56

2022 yılı Mart ayında, burnumdaki kemik eğriliği sebebiyle, bu hastanede Op. Dr. A. S. isimli doktora burun ameliyatı oldum. Kendisine, burnumdaki hafif kemik eğriliği nedeniyle yaşadığım takıntıyı ve daha önce ip askı ile dolgu yaptırdığımı belirterek, düz bir burun istediğimi ifade ettim. Ancak sonuç, eski burnumdan farksız ve daha iri bir burun oldu. Düzeltmelerini talep ettiğimde, hem kendi hatalarını kabul etti hem de 'ameliyathane parası' adı altında yeniden ücret istendi. Hem param boşa gitti hem de ameliyat sırasında çektiğim ağrılar boşuna oldu. Bana çözüm olarak yeniden dolgu yapmayı teklif etti ve bunun ücretini talep etti. Kabul etmediğimde, burnumun yeniden ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Burun tıkanıklığım devam ediyor ve her sabah uyandığımda burnum tıkanmış oluyor. Tekrar ameliyat olmayı kabul ettiğimde, gribal enfeksiyon sebebiyle ameliyatın bir hafta sonra yapılacağını belirtti. İstanbul'dan geldiğimi ve ameliyat edemeyecekse iyileşene kadar rapor vermesini, iyileştikten sonra ise ameliyatı yapmasını talep ettim. Eğer İstanbul'a dönersem, iznim olmadığını ve ancak 2024 yılında gelebileceğimi belirttim. Bana üç günden fazla rapor veremeyeceğini söylediğinde, ameliyathane ücreti olarak istedikleri tutarın sabit kalıp kalmayacağını sordum. İstanbul'a gidip 2024 yılında yıllık iznimi kullanarak yeniden gelebileceğimi ifade ettim, ancak ücretin sabit kalamayacağını söyledi. Hem burnumdaki hatayı kabul ediyorlar hem de ameliyathane ücretini benden talep ediyorlar. Ayrıca boş yere muayene ücreti, uçak bileti ve diğer masrafları ödememe rağmen, burnum hem eskisinden daha iri hem de hala kemikli.

Ser sonuçtan hiç memnun değil

Avcılar Hospital Hatalı Burun Ameliyatı

Ser
15 Nisan 2024 19:39
Sami sonuçtan hiç memnun değil

Sami
07 Haziran 2023 11:49