Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Avcılar Hospital Hastalarını Öldüren Yoğun Bakim

08 Aralık 2023 00:17

Özel Avcılar Hospital ın yoğun bakımı insanları öldürüyor.
1. Gün : 21 Kasım 2023 salı akşamüstü kusma, terleme ve titreme nedeniyle babamı 112 ambulans ile C**** T**** hastanesine götürdük. Bizi hemen kırmızı alana aldılar. Kan ve küçük abdest testi sonrası babamın CRP ve üre değerleri yüksek çıktı. Sabaha kadar serum ve antibiyotik verildi.
2. Gün : 22.11.2023 çarşamba sabah 5 te yapılan testlerde CRP daha da yüksek çıkınca bizi acil ambulans ile özel Avcılar Hospital yoğun bakıma sevk ettiler. O arada yaklaşık 3 saat başka yoğun bakım Hastanesi aradım ancak bulamadık. O kadar çaresiz kaldık ki anlatamam. Allah kimseye yaşatmasın.
3. Gün : 23.11.2023 perşembe saat 11:00 de yoğun bakımda babamı abim ile gördük. Yerinden kalkmaya çalışıyordu, biraz konuştu.
4. Gün : 24.11.2023 Cuma saat 11 de annem ile babamı gördüğümüzde şok olduk. Babamı çok hareketli diye uyutmuşlardı. Dr. H**** beye uyutmayın dedik.
5. Gün: 25.11.2023 Cumartesi saat 11 annem ve kardeşim babam ile konuştu. Konuşmasını kayda aldık Durumu iyi görülüyordu.
6. Gün: 26.11.2023 Pazar sabahı bizi arayıp babanızı nefes darlığı nedeniyle entube dediler şok olduk. 7. Gün: 27.11.2023 Pazartesi babamı entube halde gördük çok kötüydü. Dr. H**** G******* yine de umut verici konuştu CRP düştü vücutta enfeksiyon yok dedi. Biz yinede başka yoğun bakım Hastanesi araştırdık.
8. Gün: 28.11.2023 salı babam uyutularak entube durumdaydı. Dr. H**** G******* maalesef nefes darlığı attığını ayrıca küçük abdest çıkışının azaldığını söyledi.
9. Gün: 29.11.2023 Çarşamba babam halen entube durumdaydı. Kendi çabamız ile özel bir hastanede yer bulduk ancak aşırı yağış nedeniyle hemen sevk edemedik.
10. Gün: 30.11.2023 Perşembe sabah 7 de hastanedeydik, işlemler nedeniyle saat 12:30 da babamı Şişli deki özel hastaneye sevk edebildik. Burada babama tüm testler yeniden yapıldı. Doktorlar dan babamın sırtında yaralar, ağzında entube sonucu iltihap, el ve ayaklarında şişme, yüzünde morarma olduğunu ve çok kötü bakıldığını söyledi. Yeni ilaç tedavisine başlandı.
11. Gün: 1.12.2023 Cuma günü saat 20:00 de babamı kalp yetmezliği nedeniyle kaybettik.

Özel Avcılar Hospital hastanesinde babama çok kötü bakıldığı, fazla ve yanlış ilaçlar verildiği için kaybettik. Elbet bunu yapanların cezasını Allah verecektir.
Özel Avcılar Hospital yoğun bakımdaki kötü hemşireler, F**** Hanım, Dr. H**** G******* cezanızı elbet çekeceksiniz.

11 Aralık 2023 01:04

Avcılar Hospital yoğun bakımda insanlar öldürülüyor... Sadece enfeksiyon nedeniyle babamı bu hastaneye sevk ettiler. Ve babamı yoğun bakımda öldürdüler... Yoğun bakımdaki hemşireler ve doktorlar hastalara bakmıyor. Fazla ilaç verip uyutuyorlar. Bakımsızlıktan ve fazla ilaçtan Dr. H*** bey babamı oldurdu.

profile profile profile

19 Mayıs 2024 01:44
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 12:30
Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Özel Bandırma Royal Hastanesi Acil Servis

10 Aralık 2023 16:43