Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Eksper Fiyat Farklılığı

24 Ocak 2024 12:34

15 Ocak 2024 tarihinde Niğde merkezdeki firmanızdan motor, kaporta ve boya işlemleri için 2.800 TL ödeme yaptım. Ancak başka bir aracın sadece boyasına bakılması için Trabzon Ortahisar'da 18 Ocak 2024 tarihinde 2.500 TL ücret talep edildi. Neden bu kadar fiyat farkı olduğunu sorduğumda bir cevap alamadım. Şehirden şehre fiyatlarınızın neden değiştiğini anlayamıyorum. Sürekli eksper hizmeti alıyoruz ancak bundan sonra araçlarımız için farklı bir firmayı tercih edeceğim.

Emir

Bu ülkede güçlü oldun mu kimse dokunamıyor sana. Yazıklar olsun böyle adalete. Ama ben Allah'a havale ettim onları! Hiç birine hakkımı helal etmiyorum! Müşteri umurlarında değil. Gözümün içine baka baka arabamı perişan edip teslim ettiler. Ben hayatım boyunca bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum. Demek ki bu ülkede güçlü olmazsan, gariban olursan sonuçları böyle oluyor. Hak arayabileceğimiz bir tane yer yok. Allah'ım soracak onlara! İyi günler.

Emir

Trabzon da bende hizmet aldım. Aracımı perişan edip bıraktılar. Maalesef çoğu kişiyi de tehdit ediyorlar. Hem de olumsuz bütün yorumları sildiriyorlar. Hak arama şansınız yok emin olun. Çoğu sigorta şirketi Trabzon da mini onarımı buraya vermiş. Yıllardan beri mini onarım hakkımı kullanamıyorum bu adamlar yüzünden. Ama yanınıza o güçlü adamlarla giderseniz anlarsınız o zaman hakkınızı alabilirsiniz. Benim aracım da eksik parçalar vardı vida yerleri kırılmıştı, hem tehdit edildim hem de fazladan para aldılar. Trabzon da ki Auto King çok sıkıntılı. Bu kadar.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporunda Hatalar Ve Mağduriyet Yaşadım

Ramazan