Aura Cleanmax Temizlik Robotu Cayma Hakkımı Kullanmak İstiyorum

18 Nisan 2023 12:01

14 Nisan 2023 tarihinde kapıdan ödeme yöntemiyle satış temsilcisinden aldığım İhlas Aura Cleanmax temizlik robotunu ertesi günü cayma hakkımı kullanarak iade etmek istedim. Ürünü satan ve müdürü bu ürünü iade alamayacaklarını söylediler. Sözleşmeye ürünü aldığım tarihten farklı bir tarih yazılmış. Sözleşmede 31 Mart yazmışlar ve bunu fark etmemle tarihin üstünü çizip aldığım tarih olan 14 Nisan 2023 yazıp sözleşmeyi mesaj attılar. Ayrıca ürünün faturası hala elime ulaşmamıştır. Ürünü iade almayı reddettikleri için önce sanayi ve ticaret il müdürlüğüne sonra sözleşmedeki yanlış tarih nedeniyle savcılığa, cayma hakkımı kullandırmadıkları için de Tüketici Hakem Heyeti'ne ayrı ayrı şikayette bulunacağım. Bilginize.

27 Nisan 2023 12:53 (Şikayetten 9 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Hataları Ve Ekstra Masraflar Nedeniyle Mağduriyet

16 Aralık 20:19