Aura Cleanmax Süpürge Makinesi Fiyat Tutarsızlığı

25 Mayıs 2024 00:16

Aura Cleanmax süpürge makinesini, ocakta zam gelmesine rağmen 45 bin TL'ye vereceğiz dediler ve 45 bin TL'ye aldık. Ancak sonradan kuzenimin benimle aynı ayda aynı ürünü aldığını öğrendim. Fiyatını sorduğumda 26 bin TL'ye almış olması beni çok şaşırttı. Belki 3-4 bin TL fark kabul edilebilir ama resmen 2 katı fiyat farkı var. Söylenecek çok söz var da neyse...

25 Mayıs 2024 09:07 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

Hüseyin
Hüseyin

Merhabalar ben daha önce ürününden aldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım tekrar ürün almak istedim ve gelen pazarlamacı arkadaşın tavrından memnun olmadığım için bu konuyla ilgili İhlas pazarlamayı aradım ve bana başka bir arkadaşın gönderilmesi gelen arkadaştan memnun olmadığımı dile getirdim ve ihlasın bir anda bana olan tavrı değişti kurumsal bir firmaya yakışan hareketler değil her gün aramama rağmen bana dönüş yapacaklarını söyleyip başlarından atmaları böyle bir firmaya yakışmıyor inanın bütün platformlarda müşteri memnuniyeti ne kadar kötü olduğunu dile getireceğim

Özlem
Özlem

Acaba kuzeniniz kimden aldı, bizde oradan sipariş versek fena olmaz. Gerçekten ciddi fiyat farkı varmış, almayı düşünüyorum ama yorumunuz beni tedirgin etti, 2 kat ücret ödemek istemem

Aynı Ürüne Çifte Fiyat: Aura Cleanmax'ta Büyük Fiyat Adaletsizliği

13 Haziran 2025 01:48